Mandler med lakrids

Sådan undgår du stress om morgen

For mig er en god start på dagen rigtig vigtig. Har jeg en god start på dagen, betyder det ofte, at resten af dagen også bliver god. Omvendt vil en dårlig morgen ofte hænge ved resten af dagen. Men det er ikke altid, at man har så meget tid om morgen, og nogle gange kan ens morgen hurtigt gå hen og blive stressende. Derfor vil jeg gerne dele mine fem bedste råd til, hvordan du undgår stress om morgen.sådan undgår du stress om morgen

Planlæg din dag
Først og fremmest giver det en masse ro at vide, hvad man skal i løbet af dagen. Jeg laver ofte en to-do-liste, og hver morgen skriver jeg også i min five minute journal. På den måde får jeg startet dagen positivt, og har en klar plan for dagen.

Gør mad klar aftenen før
Det kan både være morgenmad eller frokost, som du kan lave klar aftenen før. Hvis jeg har haft en travl dag, og ved jeg gerne lige vil sove lidt ekstra, så laver jeg ofte chiagrød, som jeg bare sætter i køleskabet inden jeg går i seng, også er det morgenmad klar til næste dag. Det samme gør jeg også med frokost. I mens jeg er i praktik gør jeg det ikke, da vi har frokostordning, men da jeg var på studiet, lavede jeg ofte frokost dagen før. Det spare en rigtig meget tid om morgen.

Læg tøj frem
Jeg tror ikke, jeg er den eneste som kan stå og glo ind i mit skab i mange minutter, og ikke vide hvad jeg skal have på. Jeg prøver så vidt muligt, at finde mit tøj frem aftenen før. Det kan ofte spare mig for hvert fald 5 – 10 minutter om morgen.

Pak din taske
Inden jeg går i seng plejer jeg også at pakke min computer i tasken, og hvad jeg ellers plejer at bruge. Det gør bare det hele meget nemmere om morgen, også er man sikker på, at man har fået det hele med.

Stå lidt tidligere op
Det sidste tip her, er nok mest til os A-mennesker. Men prøv at stå op lidt før end du plejer måske 10 – 15 minutter. Det kan give dig lidt ekstra tid til, at nyde din morgen og tage det i dit tempo. Og skulle der komme noget i vejen, så har man lige den ekstra tid, og undgår at stresse rundt. Det er noget jeg selv er glad for at gøre, men bestemt ikke noget jeg gør hver dag. Jeg håber I kan bruge disse tip til, at få en god start på jeres dag. Hvad er jeres bedste tip til at undgå stress om morgen?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandler med lakrids