Vegansk brunch og besøg hos 9pr

Mandler med lakrids

Jeg synes til tider, at mandler godt kan blive lidt kedelige. Derfor prøvede jeg i weekenden at eksperimentere lidt i køkkenet. Det blev derfor til en omgang mandler med lakrids. De forsvandt overraskende hurtigt, eftersom min kæreste også var helt vild med dem. Jeg brugt dem blandet andet i en lækker nudelsalat som jeg lavede i weekenden, hvor jeg hakkede mandlerne groft, og kom dem over salaten. De vil også være perfekte som tilbehør til en omgang tapas, eller som et alternativ til de søde sager.
mandler med lakrids

Opskrift på mandler med lakrids

Du skal bruge

  • 100 gram mandler
  • 1 spsk. lakridspulver
  • ¼ dl salt
  • 2 dl vand

Sådan gør du

  1. Start med at kog vand, og tilsæt lakridspulver og salt. Rør indtil det er opløst.
  2. Kom mandlerne i vandet og lad det trække omkring 15 – 20 minutter.
  3. Hæld vandt fra, og kom mandlerne på en bageplade.
  4. Bag mandlerne i en forvarmet ovn på 175 grader i 20 minutter.
  5. Vend mandlerne efter 10 minutter.

Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk brunch og besøg hos 9pr