5 ting du (måske) ikke vidste om mig

Ugens inspiration – Vegansk brunch og besøg hos 9pr

I fredags var jeg et smut i København. Jeg var inviteret til et spændende event med Longo Vital, som har lanceret et nyt kosttilskud, specielt til folk der spiser plantebaseret. Jeg havde glædet mig rigtig meget til, at høre lidt mere omkring alt det med plantebaseret mad. Jeg havde også glædet mig til, at blive lidt klogere på, hvad man skal være opmærksom på, hvis man lever eller gerne vil spise mere plantebaseret. Lad mig slå fast at jeg ikke er veganer eller vegetar. Jeg vil gerne spise mere plantebaseret, men udelukker ikke alt kød og andet fra dyr. Vi var inviteret på Hope Bar som ligger på Larsbjørnsstræde, ikke langt fra Strøget. Som I nok kan fornemme ud fra billederne, fik vi mega lækker og insta venlig mad. Jeg var især vild med den smoothiebowl vi fik, og den smoothie jeg prøvede som var med gulerod, mango og ingefær.p2098615p2098618Efter event slog jeg vejen forbi 9PR. De har en masse af mine favorit brands som deres kunder, så jeg havde glædet mig ekstra meget til, at besøge dem. Jeg fik nogle lækre ting med hjem fra blandet andet Vitaviva, som jeg tidligere har testet, men også nogle lækre ting fra Sephora. Jeg glæder mig så meget til, at komme i gang med at teste nogle af de lækre produkter, så måske jeg skulle dele lidt flere anmeldelser på produkter med jer? Efter min tur til København, tog jeg faktisk hjem til Ærø, for at slappe lidt af og være sammen med min familie. Lidt vildt at tænkte på at man på tolv timer både har været i København og derefter hjem til Ærø.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting du (måske) ikke vidste om mig