5 ting du (måske) ikke vidste om mig

Ugens planer og en update på hvad jeg laver

En ny uge venter, og jeg går en uge med nogle skønne oplevelser i møde. Der er sket rigtig meget her den seneste uge. Derfor har desværre heller ikke postet så meget på bloggen, faktisk ikke i fem dage, hvilket er første gang i meget meget lang tid. Ja hvis ikke nogensinde i den tid jeg har haft bloggen. Jeg har gang i en del projekter, kommende blogindlæg og ikke mindst ved at lave planer for, hvad jeg skal i forbindelse med min uddannelse. Jeg har måske endda haft lidt for meget om ørene. Så det var tiltrængt med en weekend hjemme på Ærø, hvor jeg kunne blive forkælet lidt ved familien. Men nu til den kommende uges planer, som jeg tænkte jeg ville dele med jer.p1148184

Mandag
Den står først på arbejde, inden jeg skal over til søde Simone, som har bloggen Simone Thrane Nielsen. Hvis I ikke kender hende, så smut forbi hendes blog, hvor hun deler en masse lækre opskrifter. Hun har desuden lige været på ferie i Thailand, så hvis I mangler lidt inspiration dertil, har hun netop lavet et indlæg om det, hvilket I kan finde her. Men grunden til jer skal over til Simone er for at hjælp hende, med hendes speciale som hun er i gang med at skrive.
Tirsdag
Efter arbejde, har jeg lige nogle få timer hjemme inden jeg skal til event med Fynske Influencers. Vi er inviteret på MODO sushi, hvor vi blandet andet skal prøve at lave vores egen sushi. Det glæder jeg mig vildt meget til. Jeg var tilbage i november til event på MODO, og har side fået takeaway derfra et par gange.
Onsdag
Onsdag er det valentinsdag, og jeg må indrømme at jeg ikke har nogle specielle planer for den dag. Jeg skal selv arbejde, så jeg tænker vi måske bare skal hygge hjemme med lidt god mad.
Torsdag
Når jeg har fri fra arbejde, går turen endnu en gang til København. Jeg skal nemlig ind og se fodbold sammen med Søren, hans to brødre og hans brors kæreste. Jeg glæder mig rigtig meget, da vi skal ind og se FC København spille mod Atletico Madrid. Ja, en lille fun fact er, at jeg er glad for fodbold. Det er faktisk ikke første gang, vi skal ind og se FCK spille Champions League. For nogle år tilbage var jeg så heldig at få billetter til deres tre kampe, hvor de spillede mod Juventus, Galatasaray og Real Madrid. Det var en kæmpe oplevelse, og ikke mindst nogle kampe med fantastisk stemning.
Fredag
Jeg tør vædde med, at jeg er godt træt om fredagen, da vi først kommer hjem torsdag nat fra København. Arbejdet kalder dog lige i første omgang, men efter det tror jeg bare den står på afslapning på sofaen, og måske en god omgang bland selv slik.
Lørdag
Lørdag har jeg et mød i byen, men ellers har jeg ikke de store planer, hvilket jeg tror er meget godt, efter en uge med fart på. Jeg kommer nok ikke udenom, at jeg skal arbejde lidt videre med min praktikrapport. Men ellers skal dagen bruges på afslapning. Måske jeg om aftenen skal mødes med nogle veninder til noget hygge.
Søndag
Jeg slutter ugen af med en tur til Aarhus, hvor Bloggers Delight afholder workshop. Jeg skal til to forskellige workshop, hvor vi skal arbejde med SEO og foto. Det bliver rigtig spændende, at blive lidt klogere på de forskellige ting. Efter vores workshop, skal vi spise frokost sammen.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 ting du (måske) ikke vidste om mig