Rocky Road Brownies med dumle

5 ting du (måske) ikke vidste om mig

Godaften med jer. Jeg håber I har haft en dejlig start på ugen. Jeg har haft en af de dage, hvor der har været så mange ting at se til, at man ikke helt kan finde ud af, hvor man skal starte og slutte. Jeg synes dog, at jeg har fået et lidt bedre overblik, og mon ikke en god nats søvn også hjælper lidt på det? I dag vil jeg dele 5 ting du (måske) ikke vidste om mig. Jeg elsker selv at læse disse indlæg, og synes det er en sjov måde, at få lidt mere af vide om folk. Så læs videre, hvis du har lyst til at vide nogle sjove og skøre ting om mig.p11782231. Jeg er god til at rode. Men som jeg siger, så er det organiseret rod, og jeg ved altid, hvor mine ting er.

2. Jeg elsker havregryn og havregrød og kan spise det flere gange om dagen.

3. Jeg har gået til gymnastik i 12 år, og kan stadig hverken stå på hænder eller lave andre flotte spring.

4. Jeg elsker søde sager, og spiser en eller anden form for sødt, hver dag. Det er virkelig en dårlig vane, og jeg prøver at styre mig. Men når jeg først er faldet i fælden, så er det virkelig svært at holde op. Er jeg den eneste der har det sådan?

5. Jeg har til tider et ret voldsomt temperament, men er heldigvis blevet bedre til at styre det med alderen. Mit temperament kostede engang i papirskurv livet…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rocky Road Brownies med dumle