Sådan redigerer jeg mine billeder til instagram

Tilbageblik på januar

Årets først måned har nu snart nået sin ende. Jeg synes faktisk, at denne måned at gået lidt langsom, også alligevel ikke. Jeg tror måske det har noget at gøre med, at jeg i denne måned startede i praktik hos Gejst. Det har været lidt af en omvæltning, men på den gode måde. Det er lidt nogle andre tider end på studie. Så jeg har helt sikkert skulle finde mig en ny rytme. Jeg har skrevet lidt mere om min første dag i praktik lige her. Denne måned har naturligt nok gået meget med praktik. Men jeg har alligevel fundet tid til, at dele nogle indlæg her på bloggen, som I også har været rigtig glade for. Jeg delte blandet andet en DIY på en skintonic / facemist, som I kan finde lige her. Et nyt år betyder for mange også, at man sætter sig nogle nytårsforsætter, hvilket jeg delte min holdning til lige her. Jeg delte også et indlæg omkring en mase sunde opskrifter, så hvis du står og mangler inspiration til sund mad, så tag et kig forbi indlægget her.ihJeg glæder mig rigtig meget til februar, hvor jeg allerede har to spændende ture til København i kalenderen. Jeg skal stadig være i praktik i februar måned, hvor jeg ved siden af også skal videre med min praktikrapport og ikke mindst begynde at kigge lidt nærmere på min hovedopgave. Jeg vil også lige benytte lejligheden her til at sige tak, til alle jer der læser med, der er kommet en del nye læsere til i løbet af december og januar måned, og det jeg virkelig taknemlig for. Det er så fedt at se, at det man laver er noget der gavner en masse mennesker. Lige nu sidder jeg bare og slapper af, og lader op til en ny uge. Min søndag blev ikke helt som jeg havde håbet, og jeg kom desværre heller ikke af sted, til et event jeg skulle have været til. Det er desværre hvad der sker en gang i mellem, og nu må jeg bare se frem mod en ny dag og ny uge i morgen. Jeg håber I har haft en dejlig weekend!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan redigerer jeg mine billeder til instagram