Dadelkugler med lakrids

Sådan redigerer jeg mine billeder til instagram

Det seneste stykke tid har jeg fået en del søde beskeder om mine billeder på instagram. Der er også nogle af jer, der har komplimenteret mit instagram feed, hvilket jeg er mega glad for at høre. Jeg synes selv, at det er utrolig svært at holde en rød tråd. Jeg har heller ikke selv 100% fundet mit ”tema”, hvis man kan sige det. For mig er det først og fremmest vigtigt, at det er billeder af god kvalitet, og gerne lyse, selvom der ofte er nogle som stikker lidt ud. En ting som jeg synes er vigtigt at sige er, at man skal finde sin egen personlige stil, og ikke bare gøre hvad andre gør. Det tager tid at finde sin personlighed, og jeg tror bare man skal prøve nogle forskellige ting af, og se hvad der fungerer. Det er hvert fald det jeg har gjort, og med tiden finder man ud af, hvad der fungerer godt, og hvad der fungerer knap så godt. Men i dag vil jeg prøve at lave en lille “sådan redigerer jeg mine billeder til instagram” guide til jer.

Sådan redigerer jeg mine billeder til instagram

Sådan redigerer jeg mine billeder til instagram

Hvilket kamera bruger jeg
Jeg bruger et Olympus Pen E-PL8, som jeg har haft i lidt over et år, og bruger den linse der fulgte med. Jeg er super glad for mit kamera, fordi det er muligt at skrue op og ned for lys, varme og skarphed hvilket gør rigtig meget for billederne. Jeg har dog planer om, at jeg inden for nærmeste fremtid, skal have en ny linse, hvilket jeg glæder mig til. Jeg har desuden anskaffet mig et stativ, hvilket jeg er mega glad for. Det gør altså bare det hele lidt nemmere.

Hvilke Apps bruger jeg

Afterlight
Jeg har omkring et år brugt den app der hedder Afterlight den koster 8 kr. i appstore. Den har jeg været rigtig glad for. De ting jeg har brugt har været Brightness, Clarify, Highlights og Toner. Det har været for at lysne mine billeder og give dem et mere koldt skær, hvis billedet har været for varmt. Der er også nogle forskellige filter blandet andet har jeg brugt det der hedder Russ som ligger under Guest.
Lightroom CC
Tilbage i december fik jeg dog et godt tip fra Anna, som I måske også kender som Grødgrisen, at Lightroom kan hentes gratis til mobilen. Det er den app, jeg har brugt siden december. Den kan mange af de samme ting som Afterlight. På billedet har jeg prøvet at vise, hvad det er for nogle ting, jeg har skruet op og ned for på billedet. Det er primært de samme ting, som jeg også brugte i Afterlight nemlig lys, tone og skarphed. Jeg håber I måske kunne brugt nogle af disse tips. Ellers er der ikke andet for, at prøve en masse forskellige ting af, og finde den stil som passer til en selv.

   

4 kommentarer

 • Christina Holm Svarer

  Tak det er jeg glad for at høre 🙂 Det er hvert fald en app jeg har været rigtig glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin guide, Christina! Jeg har faktisk aldrig brugt Afterlight som app før, så det må prøves. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holm Svarer

  Det er jeg glad for at høre 🙂 Jeg synes også selv, at det er spændende at læse om <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Tak for hjælpen – det er altid spændende at læse om, hvordan andre redigerer deres billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dadelkugler med lakrids