Blomster der holder i lang tid

Dadelkugler med lakrids

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker slik og søde sager. Det er ikke altid den bedste løsning, og jeg er derfor altid på udkig efter nogle lidt sundere alternativer. Jeg har for første gang kastet mig ud i, at lave dadelkugler og denne gang dadelkugler med lakrids. Jeg har haft det lidt blandt med dadler, nok fordi jeg har smagt nogle dadelkugler og raw bar som jeg ikke rigtig kunne lide. Jeg er dog blevet rigtig glad for denne opskrift, som har fået et pift af lakrids.Dadelkugler med lakrids

Opskrift på dadelkugler med lakrids

Du skal bruge
150 gram dadler uden sten
1 spsk. kokosolie
50 gram hasselnødder
1 teske lakridspulver
1 spsk. kakao pulver
Lakridspulver til at rulle dadelkuglerne i
Sådan gør du
Start med at blend hasselnødderne, der må godt være lidt grove stykker, så det giver lidt bid. Hvis dadlerne ikke er bløde, kan du hælde kogende vand over dem og lade dem stå i 5-10 minutter. Bland dadler, nødder, kokosolie, lakridspulver og kakaopulver sammen i en foodprocessor, og blend til en ensartet masse. Form til kugler og rul i lakridspulver. Opbevar dem på kål i en lufttæt beholder. Ja, nemmere bliver det faktisk ikke.
– Velbekomme –


Hvis du gerne vil have flere sunde men lækre opskrifter, så kan du finde opskriften på matcha is her eller en sundere udgave af kanelsnegle her.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster der holder i lang tid