Du er dig selv og ikke en anden

Dadelkugler med lakrids

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker slik og søde sager. Det er ikke altid den bedste løsning, og jeg er derfor altid på udkig efter nogle lidt sundere alternativer. Jeg har for første gang kastet mig ud i, at lave dadelkugler og denne gang dadelkugler med lakrids. Jeg har haft det lidt blandt med dadler, nok fordi jeg har smagt nogle dadelkugler og raw bar som jeg ikke rigtig kunne lide. Jeg er dog blevet rigtig glad for denne opskrift, som har fået et pift af lakrids.

Opskrift på dadelkugler med lakrids

Du skal bruge

  • 150 gram dadler uden sten
  • 1 spsk. kokosolie
  • 50 gram hasselnødder
  • 1 teske lakridspulver
  • 1 spsk. kakao pulver
  • Lakridspulver til at rulle dadelkuglerne i

Sådan gør du

  1. Start med at blend hasselnødderne, der må godt være lidt grove stykker, så det giver lidt bid. Hvis dadlerne ikke er bløde, kan du hælde kogende vand over dem og lade dem stå i 5-10 minutter.
  2. Bland dadler, nødder, kokosolie, lakridspulver og kakaopulver sammen i en foodprocessor, og blend til en ensartet masse.
  3. Form til kugler og rul i lakridspulver.

Opbevar dem på kål i en lufttæt beholder. Ja, nemmere bliver det faktisk ikke.


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er dig selv og ikke en anden