Du er dig selv og ikke en anden

Blomster der holder i lang tid

Reklame for Queen blomster
En ting som kan gøre mig glad er blomster, og jeg ville faktisk ønske, at jeg oftere havde friske blomster stående. Der er bare noget smukt og skønt over blomster, og man bliver så glad. En ting er, at blomster i længden godt kan blive lidt dyrt, og det er ikke altid, at de holder så lang tid. Men det er der faktisk råd for, for jeg har nemlig fundet nogle blomster der holder i lang tid, ja faktisk tre uger.Blomster der holder i lang tid Jeg var så heldig, at jeg i sidste uge fik tilsendt en rigtig smuk buket fra Queen. Jeg har fået tilsendt deres luksusbuket i farverne pink, rosa og hvid. Det er virkelig nogle smukke farver og en kæmpe buket. Det er deres største buket som består af 12 stilke, hvilket faktisk var rigeligt til både vasen I ser på billedet, og en vase mere. Udover at blomsterne holder i minimum tre uger, så holder vandt, blomsterne står i sig både klart og lugtfrit. Jeg synes nemlig, at nogle blomster godt kan begynde at lugte lidt efter en uges tid.Blomster der holder i lang tid Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal have blomster fra Queen. Min favorit er nok dette bundt i pink, hvor du får 5 stilke for 79 kr. Hvis du gerne vil forkæle en du holder af, kan du også ændre adressen dertil. Som I nok kan fornemme, så er jeg virkelig glad for, at jeg har fået øjnene op for Queen. Eftersom du både har flotte blomster der holder i minimum 3 uger, til en god pris og holder vandet lugtfrit og klart. What not to like?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er dig selv og ikke en anden