Photoshoot med Katarina

Du er dig selv og ikke en anden

Du er dig selv og ikke en anden. En vigtig sætning, som jeg tror at mange i en travl hverdag kan glemme. Dette indlæg er også lidt en opfølgning eller uddybning på det indlæg, jeg skrev sidste uge, omkring 5 gode råd til en mere positiv hverdag. Her var et af punkterne, at man ikke skulle sammenligne sig med andre og at være taknemlig.sydney-rae-408416Jeg tør væde med, at jeg ikke er den eneste der har tænkt noget lignende:
Jeg ville ønske, jeg også kunne træne lige så meget som hende
Jeg ville ønske, jeg havde en krop som hende
Jeg ville ønske, jeg var lige så god til at leve sundt som hende
Jeg ville ønske, jeg havde lige så meget succes som hende
Jeg ville ønske, jeg havde de ting, det tøj eller den lejlighed som hun har
Og så videre og så videre.

Det er hvert fald nogle tanker som jeg har tænkt. Men hvorfor gør vi det? Hvorfor kan vi ikke være taknemlige for det vi har. Hvis jeg for eksempel har tænkt, jeg vil gerne havde lige så meget succes som en person. Så skal jeg måske tænkte over, om jeg prioriterer min tid rigtigt i forhold til det jeg gerne vil have succes med. Jeg tror at det handler om, at vi skal se ind mod os selv, det vi vil, og kan, frem for at tænke over hvad andre kan og gør. Vi kan jo ikke lave om på, hvad andre gør, men vi kan lave om på os selv. Og hvem siger, at dem du sammenligner dig med, så ikke har givet afkald på noget andet, som du måske har vægtet meget højre. Tænk hvis hende du misunder for hendes krop, slet ikke har så gode og tætte veninder som dig. Vi kan langt fra få alt det vi gerne vil have, og det handler ofte om prioritering. Igen skal man spørger sig selv om, hvad man vil og ikke mindst hvad er vigtigt for en. Sammenligner du dig med andre?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot med Katarina