Rødbedejuice med appelsin og ingefær

Photoshoot med Katarina

holmsvarer_7596 holmsvarer_7607 holmsvarer_7629 holmsvarer_7642 holmsvarer_7672I weekenden var jeg ude og skude nogle billeder sammen med Katarina. Jeg kender Katarina igennem Odense Bloggers, også har vi begge kontrakt med Bloggers Delight. Vi var taget ud i skoven, hvor vi fik taget nogle super fede billeder. Det er første gang jeg arbejder sammen med Katarine, men jeg håber bestemt ikke, at det er sidste gang. Katarina gik efter en mere ”eventyrlig” og fantasy-inspirered stil, uden at det blev helt vildt. Jeg synes hun har ramt den stil rigtig godt. Katarina tager nogle vildt fede billeder, blandet andet har hun lige været på Island, hvor hun har taget nogle rigtig smukke billeder. Ja, jeg har kun fået endnu mere lyst til, at besøge Island. I kan følge hendes arbejde lige her, og se flere billeder. Jeg er helt vild med billeder, og min favorit er nok det billede med cyklen. Hvad synes I om billederne?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedejuice med appelsin og ingefær