5 gode råd til en mere positiv dag

Rødbedejuice med appelsin og ingefær

Jeg har sat mig for, at jeg i år gerne vil afprøve lidt flere juice. Jeg har det sidste år været rigtig glad for smoothies. Sidste år delte jeg også en del opskrifter på smoothie bowls. Jeg lavede blandt andet denne med matcha og denne med ingefær. I dag har jeg så kastet mig ud i en juice, nemlig en lækker rødbedejuice. Juicen er lavet på tre ingredienser rødbeder, appelsiner og ingefær. Rødbede har et højt indhold af fiber, vitaminer og indeholder desuden jern. Appelsiner indeholder c-vitamin, kalium og magnesium. Appelsin indeholder også noget der hedder folat, som hjælper kroppen med at lave nye celler, styrke immunforsvaret og producere røde blodlegemer. Juicen indeholder også ingefær, som har mange gode fordele. Ingefær har blandet andet en anti-inflammatorisk virkning på kroppen og skulle også hjælpe med at forhindre hjertesygdomme. Så der er altså en masse gode fordele ved denne juicen. Opskrifter giver en portion på to mindre glas eller et stort.Rødbedejuice med appelsin og ingefær Rødbedejuice med appelsin

Opskrift på rødbedejuice med appelsin og ingefær

Du skal bruge

 • 3 mellem store rødbeder
 • 4 appelsiner (enten almindelige appelsiner eller røde appelsiner som jeg har brugt)
 • Et stykke ingefær efter ønske, kan også undlades

Sådan gør du

 1. Start med at skral rødbede, appelsin og ingefær og skær dem i stykker.
 2. Juice hele herligheden i en juicemaskine. Jeg bruger denne saftpresser fra Cook & Baker, og den synes jeg gør arbejdet rigtig godt, og er desuden nem at rengøre. Oveni er den faktisk sat ned fra 700 kr. til 300 kroner. Så der er hvert fald en del at spare, hvis man gerne vil prøve det med at lave juice af.

Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

2 kommentarer

 • Jeg har altid haft problemer med en for lav blodprocent, så jeg spiser altid store mængder af rødbede for at holde det nogenlunde i balance. Må hellere lige fået prøvet denne her opskrift af (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Det synes jeg helt sikker du skal gøre 🙂
   Jeg har selv haft problemer med lav blodprocent, hvilket jeg også har skrevet om her på bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode råd til en mere positiv dag