5 gode råd til en mere positiv dag

Bolig inspiration fra Ellos

Kender I de perioder, hvor man bare har lyst til, at lave en masse om i ens lejlighed, hus eller værelse? Sådan nogle perioder har jeg ofte, okay måske endda lidt for ofte. Men i længden bliver det måske også lige lovligt dyrt. En måde som jeg synes kan give lidt fornyelse til hjemmet er, ved at flytte rundt. Jeg flyttede den anden dag rundt i vores vitrineskab, hvilket gav lidt nyt at se på. Vi har også haft vendt vores spisebord om, bare for at få det til at se lidt nyt og anderledes ud. Ofte synes jeg også, at det er de små ting som kan gøre en forskel. Nogle nye puder til sofaen, et nyt sengetæppe eller en plakat. Jeg har i dag fundet lidt favoritter fra Ellos, som jeg selv gerne ville have.Ellos 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her

Jeg synes stumtjeneren er perfekt til en mindre lejlighed, hvor man måske ikke har så meget plads, men hvor man gerne vil have noget andet end en klassisk knagerække, og noget der også ser pænt ud. Den kan nemlig også rumme en del overtøj. Et lammeskind kan altid bringe en masse hygge ind i rummet. Jeg drømmer selv om, at vores spisebordsstole skal have sådan et liggende over sig. I sidste uge, fik jeg en fin lille bænk hjem til lejligheden. Det er en min onkel har lavet ud af gammel stilladsbrædder. Den er så fin, og jeg har stillet en plant og et lys på. Et alternativ til denne bænk kunne være den sorte fra Ellos, som kan passe ind i alle rum, så med den er der mange muligheder. Hvilken ting fra Ellos er jeres favorit?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode råd til en mere positiv dag