Start året med disse sunde opskrifter

Sådan laver du din egen skintonic

Måske har du sensitiv hud eller måske vil du bare gerne bruge hudplejeprodukter som er mild ved din hud, og som du 100 procent ved hvad indeholder. Det er ikke altid nemt at tyde, hvad der er i ens hudplejeprodukter, men så er det godt, at man faktisk kan lave sin egen. Jeg har eksperimenteret med, at lave min egen skintonic / facemist. Denne skintonic er super nem at lav, og du skal kun bruge kamillete, vand og en flaske. Jeg har brugt den både morgen, aften og i løbet af dagen. Den er super god til at friske ansigtet op om morgen, fordi den bliver opbevaret på køl. En anden god ting ved denne skintonic er, at den er rigtig mild ved huden, og alle hudtyper kan derfor bruge den. Lav din egen skintonic

Sådan laver du din egen skintonic

Du skal bruge
Kamillete (jeg brugte to breve)
Kogende vand
Sprayflaske
Sådan gør du
Kog vand med kamillete og lad det trække i 10 – 15 minutter. Si det igennem et kaffefilter. Hæld det på en flaske og opbevar den i køleskabet. Den kan holde sig i cirka 1 uge på køl. Nemmere bliver det vist ikke.p1067801


Hvis du vil læse mere om hudpleje, kan du blandt andet finde min guide til smuk hud lige her.

   

2 kommentarer

 • Christina Holm Svarer

  Jeg har både skrevet skintonic og facemist 🙂 Men skintonic bruges også til at give fugt og berolige huden, hvilket kamille gør 🙂 Jeg har nemlig selv tør hud og tendens til rødme, så har været rigtig glad for den, da den har beroliget min hud 🙂
  Jeg bruger dog også altid en rens, for at rense min huden ordenligt i dybden. Skulle der sidde lidt der ikke er kommet væk, så tager den også det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  hvordan kan det være du kalder dette en skintonic og ikke en facemist? hvad gør den til en skintonic?:) renser den overhovedet? 🙂
  Spørger da jeg selv er interesseret i at lave den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Start året med disse sunde opskrifter