Første dag i praktik

Mine tanker om nytårsforsætter

Et nyt år er startet, og vi er nok mange der har nogle nytårsforsætter som vi gerne vil begynde på. Jeg har det meget blandet med nytårsforsætter. Jeg kan rigtig godt lide at sætte mig mål, og arbejde med nye ting. Men jeg tror, at der hvor det går galt for mange er, fordi man på samme tidspunkt både vil det ene og det andet.s1Man sætter sig for mange ting i hovedet, hvilket kan være svært at overskue. Når det først bliver svært at overskue, så er det man er tilbøjelig til, at både glemme og udskyde dem. Sidste år kørte jeg en periode med, at jeg hver måned havde et nyt projekt jeg gerne ville arbejde med. Jeg arbejde blandt andet på at drikke mere vand, få en pænere hud og ikke mindst startede jeg op på et løbeprogram. Jeg tror på, at man får meget mere ud af, at gøre det på den måned. Men fokuserer på en ting, og koncentrerer sig om den i en måned eller måske mere. Jeg tror man bliver mere bevist om den ting, for eksempel at drikke mere vand, at men efter den måned begynder at gøre det automatisk, og ikke tænke så meget over det. Man lad mig også slå fast at ting tager tid, for nogle er det måske nemt, og andre skal måske bruge lidt længere tid. Jeg tror dog på, at det der giver mest er at arbejde med en ting af gangen, og ikke starte med 10 forskellige ting, bare fordi vi skifter fra december til januar. Hvordan har du det med nytårsforsætter?

2 kommentarer

 • Christina Holm Svarer

  Ja lige præcis 🙂
  Den med vand er altid svær! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror det er en god idé at gøre som du siger – måske indvie dem lidt ad gangen, så det ikke bliver alt for stressende på en gang 😀

  .. og så vil jeg virkelig snart gerne lære/huske at drikke mere vand 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag i praktik