Tilbage i sin rutine

Første dag i praktik

Jeg har ikke snakket så meget omkring, at jeg skulle starte i praktik. Jeg tror heller ikke jeg har fortalt jer, hvor jeg er startet henne. Men i dag havde jeg min første dag i praktik, starten på mit fjerde og faktisk også sidste semester på uddannelsen som markedsføringsøkonom. Det er lidt vildt at tænke på, at jeg faktisk er færdig med en uddannelse til sommer. p1087856Jeg er startet i praktik ved noget der hedder Gejst, hvor jeg skal være de næste tre måneder. Jeg kommer til at hjælpe med deres markedsføring blandet andet på de sociale medier, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg har også glædet mig til, at komme ud og prøve tingende af, og ikke bare sidde på skolebænken og læse. Jeg må indrømme, at jeg er godt træt nu her. Efter en dag med mange informationer og nye indtryk, men sådan er det jo når man starter på noget helt nyt. De har taget så godt i mod mig, og er alle virkelig søde. Jeg er sikker på, at jeg nok skal falde til inden ret længe, og jeg glæder mig til at arbejde videre med det hele. Og se lige den fine buket blomster som stod til mig da jeg kom. Det er så sødt! Hvis I har lyst til at tjekke dem ud kan I findes deres hjemmeside her, og deres instagram her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage i sin rutine