Min nytårsaften

Tilbage i sin rutine

Er jeg den eneste som efter en ferie, som for eksempel til jul, elsker at komme hjem igen og tilbage i sin rutine? Det er bestemt ikke fordi, at jeg ikke elsker at tilbringe tid sammen med min familie, det gør jeg! Men ens rutine som man har i hverdagen, den er bare ikke den samme, når man er på ferie. Jeg har haft ferie i den sidste uge, så jeg har brugt tiden på at rydde op, ordne nogle blogindlæg, være et smut på Ærø, og se nogle veninder.p1067851Jeg er en person som virkelig har brug for faste rutiner. Det har jeg altid haft, og jeg kan hurtigt blive stresset og føle mig usikker, hvis jeg ikke har mine rutiner. Det er selvfølgelig sundt at komme ud af sin comfort zone og prøve noget nyt. Men den tryghed man har, med sine faste rutiner, det betyder rigtig meget for mig. Jeg starter i praktik i morgen, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Dermed får jeg også en mere fast hverdag, og ikke mindst en nye rutine. Jeg føler også, at når jeg har en rutine, så kan jeg slappe mere af og være mig selv. Hvordan har I det med rutiner?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nytårsaften