Min nytårsaften

3 must have skønhedsprodukter

Reklame – Produkterne er sendt som gave
Jeg er sikker på, jeg ikke er den eneste som har nogle skønhedsprodukter, som jeg slet ikke kan undvære. Nogle produkter som bare altid fungerer for en. Eller et produkt man har flere af der hjemme, så man aldrig løber tør. Sådan produkter har jeg selv, og i dag vil jeg snakke om tre af dem.
p1037739Tea Tree oil fra Australien bodycare
Denne olie er perfekt til at reducere urenheder. Hvis jeg kan se eller mærke at jeg har en urenhed på vej, kommer jeg noget af olien på en vatpind og dupper på det sted, hvor jeg er ved at få en urenhed. Og dagen efter har den taget meget af båden hævelsen og rødme. Man skal ikke bruge ret meget olie, så det er et produkt der holder længe.

p1037725

Skin Food fra Weleda
Denne creme fra Weleda er virkelig et multiprodukt, som alle burde have. Jeg bruger den flere gange om dagen, og har den altid med mig. Jeg bruger den hvis jeg har nogle tørre steder i ansigtet, som læbepomade, i hele ansigtet inden jeg går i seng, på tørre knæ og albuer. Så ja, den kan altså bruges til det hele, og er en rigtig god og fed creme.

p1037727Love Face Mist fra Karmameju
Jeg har efterhånden nævnt en del gange, at jeg har rigtig tør hud. Min hud har derfor brug for ekstra fugt og pleje, især her om vinteren. Derfor er jeg rigtig glad for, at have en facemist til at opfriske mit ansigt. Min favorit er nok denne fra Karmameju, som har den skønneste duft af roser. Noget andet jeg godt kan lide ved den er, at når man sprayer med den, så kommer det ud som en let og forfriskende mist. Hvilket produkt er et must have for dig?

p1037730

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nytårsaften