Tanker om 2018

Min nytårsaften

pc317479 pc317496 pc317549Jeg tænkte, at jeg ville dele lidt billeder fra min nytårsaften med jer. Jeg var sammen med fem andre veninder, som jeg kender fra min tid på HHX. Vi mødtes lidt over middag, hvor vi fik lidt at spise. Herefter gik vi i gang med at lave mad. Jeg havde på forhånd lavet dessert og kransekage, så det var ikke fordi vi skulle lave så meget igen. Til dronningens nytårstale, fik vi et glas bobler og lidt snacks, inden vi gik til bords, og skulle have forret. Til forret havde jeg skåret nogle skiver squash, kommet en smule guacamole på samt en tigerreje som var steget på panden. Jeg havde også købte ind til bruchetta, samt noget pesto, humus og guacamole. Til hovedret havde vi lavet en steg, nogle rodfrugter og kartofler i ovnen, sovs, en lækker salat og et brød. Til dessert have jeg lavet en islagkage, og da klokken slog tolv, skulle vi selvfølgelig også have kransekage. Vi havde en super hyggelig aften med god mad, pakkespil og ikke mindst sjov og ballede. Jeg håber også at I havde en dejlig aften, og kom godt ind i det nye år.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om 2018