Tilbageblik på december

Tanker om 2018

Et nyt år er nu startet, men hvad betyder det så, og hvad tænker jeg om 2018?? Jeg har skrevet lidt om mine tanker om både uddannelse, blog og privatliv.tanker-om-2018Blog
Jeg glæder mig til, at arbejde meget mere med bloggen. Jeg har virkelig arbejdet meget på mit netværk i år, og ikke mindst fået nogle rigtig spændende samarbejder i hus, blandet andet Finax og The Body Shop. Det er altid motiverende at se, hvordan ens blog vokser. Det er helt sikker noget, jeg igen i år vil arbejde på. Jeg vil gerne fokusere mere på kvaliteten, af det jeg laver både på min blog og andre sociale medier. Jeg har også sat mig nogle mål og delmål for, hvor mange besøge jeg gerne vil have i 2018.

Uddannelse
Jeg glæder mig rigtig meget til dette år, når det kommer til min uddannelse. I næste uge starter jeg nemlig i praktik. Jeg har glædet mig meget til, at komme ud og prøve tingende af i praksis. Og apropos mit studie, så bliver jeg til sommer færdig med første del af min uddannelse, den del der hedder markedsføringsøkonom. Jeg skal derfor søge igen til sommer, og håber meget, at jeg bliver optaget på den næste del af uddannelsen. Jeg vil nemlig gerne læse videre, og læse den del der hedder PBA i international handel og markedsføring.

Privatliv
Personligt set så vil jeg i år fokusere meget mere på mig selv. Jeg har de sidste par år ikke lyttet til min krop, og det har resulteret i blandet andet stress og angst. Det er ikke noget jeg har snakket så meget om her på bloggen, eftersom jeg stadig havde mange ting, som jeg skulle bearbejde og komme mig over. Men tingende begynder at blive bedre, og jeg håber meget, at jeg i år, vil kunne dele disse ting med jer. Jeg har virkelig lært, at hvis jeg ikke er glad og har det godt, så kan jeg heller ikke være der for andre. Jeg skal lære at sige nej, og at sige fra. Det er ikke noget man bare lige kan fra den ene dage til den anden, så det er helt sikker noget, som jeg i år gerne vil arbejde med. Jeg håber også at jeg i 2018, for nogle skønne oplevelser med Søren, min familie, venner og veninder.

Så overordnet set, så glæder jeg mig bare til at se, hvad året bringer. Jeg håber også at I stadig har lyst til at følge med i min hverdag. Jeg sætter hvert fald kæmpe pris på hver og en af jer, som læser med. Hvad er jeres tanker omkring 2018?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på december