Mine julegaver 2017

De mest læste indlæg i 2017

Jeg synes altid det er spændende at se lidt nærmere på, hvad der har været de mest populære indlæg når året er ved at være omme. I år har jeg gjort mig en del mere i det med opskrifter. Derfor har der næsten hver uge, været en ny opskrift her på bloggen. I været rigtig glade for opskrifter. Faktisk så glad, at det mest læste indlæg i år har været en opskrift.

Lagkage med hindbærmousse og chokolademousse
Det mest læste indlæg i år har nemlig været opskriften på lagkage med hindbærmousse og chokolademousse. Jeg lavede lagkagen til min fødselsdag i sommers. Det var første gang jeg havde kastet mig ud i en kage, der krævede lidt mere, men resultatet var jeg godt tilfreds med. Opskriften på den lækre og smukke kage, kan I finde lige her.1Matcha is
Det var også i år at jeg kastede mig ud i, at lære lidt mere om superfood. Blandt andet matcha lavede jeg en del med. Det blev til denne opskrift på matcha is, som kun indeholder tre ingredienser. Den smager både godt og er tilmed sund. Opskriften finder I lige her.

2Ristede kikærter
En anden og lidt sundere opskrift som I også har været rigtig glad for, var denne opskrift på ristede kikærter. De ristede kikærter kan både bruges som snack, men er også perfekt i salater. Det er faktisk også i år, at jeg har fået øjnene op for, hvor gode kikærter er, og hvordan man kan bruge dem. Vi har blandet andet lavet falafler en del gange, og jeg tænker, at jeg i det nye år, også vil dele opskriften på dem.3Bare fordi man er tynd er man ikke syg
I sommers delte jeg også et indlæg omkring det at være tynd. Og at bare fordi man er tynd er man ikke syg. Det var et indlæg som mange af jer læste, og ikke mindst sendte en masse søde beskeder om, at I var enige og havde det på samme måde. Hvis du ikke fik læst indlægget, kan du finde det lige her.indlaeg

Maria Nila Colour Refresh
Da jeg først på året var til frisøren fortalte jeg blandet andet om Maria Nila Colour Refresh. Jeg lavede et helt blogindlæg, hvor jeg faktisk snakkede om, hvor glad jeg var blevet for Maria Nila Colour Refresh. Det ser ud til, at I også er ret glad for den, for der er rigtig mange af jer, som har været inde og læse indlægget. Det var faktisk også Maria Nila Colour Refresh, som jeg fik i mit hår tidligere i denne måned, hvilket I kan se lige her.5Miild makeup
I år stiftede jeg bekendtskab med et helt nyt makeup mærke nemlig Miild makeup. Jeg har fulgt Tine og Tanjas rejse, og det har været super spændende. Det er to kvinder, som virkelig brænder for det de laver. De har udviklet makeup som er allergivenligt, og hvis I også er interesseret I, at høre mere om Miild makeup, så kan I finde et indlæg lige her.6

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julegaver 2017