Juleboller

Ugens inspiration – Min første julekoncert

Reklame fra Odense symfoniorkester og Fynske influencers

I sidste ugen var jeg inviteret til julekoncert. Det var faktisk min første julekoncert, så jeg var spændt på, hvordan det ville blive. Vi var inviteret af Fynske influencers, som havde lavet et samarbejde med Odense symfoniorkester. Vi startede på Møntgården, hvor vi fik lidt bobler, lækker mad og fik snakket med hinanden.pc207271Efter maden gik vi til koncertsalen, hvor vi skulle høre julekoncerten Christmas Carols. Det er en samling af 400 års julehits. Det var som sagt første gang, at jeg skulle høre en julekoncert, og først gang jeg skulle besøge Odense symfoniorkester. Først del af showet, blev liidt langt, men ikke på den kedelige måde. For det var rigtig spændende, og ikke mindst utrolig smukt at høre på. Anden del af showet var nok lidt mere mig, fordi musikstykkerne ikke var så lange. Men smukt var det. Jeg synes alle burde tage sig sådan en oplevelse, og høre musik på den måde. Vi var blandet andet så heldige, at få en billet til en valgfri koncert. Jeg er sikker på, at jeg skal der ind igen, og høre noget som jeg måske kender lidt bedre.pc207295 pc207289 pc207258 pc207241I løbet af aftenen var der også en lille konkurrence. Den der lagde aftens bedste billede op, vandt nemlig en lækker gaver. Og hvem tror I var den heldige?? Det var jeg, med dette billede. Jeg var så heldig at vinde to falsker lækker champagne og en smuk buket roser.pc227315

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleboller