Juleboller

Min jul i billeder

pc247384 pc247403 pc247408 pc247423 pc247428Hej med jer, jeg ville bare lige hurtig dele lidt billeder med jer fra i går. Jeg holde jul sammen med mine forældre, lillebror og mormor. Så det var stille og roligt, og ikke mindst super hyggeligt. Om formiddagen tog min lillebror og jeg ind for at træne lidt. Det er først gang i lang tid, at jeg har fået trænet sådan rigtigt, og det var så dejligt at få rørt kroppen. Om eftermiddagen tog vi i kirke, hvilket jeg synes er en hyggelig tradition. Om aftenen fik vi traditionel julemad og det hele, selvom jeg dog ikke helt er den store fan af julemad. Vi fik danset om juletræ og åbnet en masse skønne pakker. Her i dag var jeg kort ude og besøge Søren og hans familie, og i aften skal jeg hygge med nogle af mine veninder. I morgen skal vi holde julefrokost hos min familie, og på onsdag hos Sørens familie. Så ja, som I kan se så er der gang i den i disse juledage, men jeg tænker jeg ikke er den eneste der har det sådan? Jeg håber at I nyder juledagene, og tiden sammen med dem I holder af.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleboller