Juleboller

Guide til smuk hud

I dag får i et længere indlæg omkring min hudpleje, og hvad jeg gør og har gjort for, at få en smuk hud. Da jeg blev teenager døjede jeg rigtig meget med urenheder og fik alle mulige cremer til min hud, som desværre ikke hjalp. Derfor fik jeg nogle piller, som var rigtig hårde ved min hud. I lang tid efter troede jeg, at jeg havde fedtet hud, fordi min hud altid skinnede og var fedtet. Jeg brugte derfor produkter som var til fedet og uren hud. En dag hvor jeg besøgte en kosmetolog, fortalte hun mig, at min hud var rigtig tør. Fra den dag begyndte jeg at tænke mere over, hvilken hudtype jeg havde, men gav den stadig ikke fugt nok. Eftersom min hud er rigtig tør, har den brug for rigtig meget fugt og ikke mindst at blive eksfolieret, for at få de døde hudceller væk fra ansigtet. I stresset perioder eller når det er ved at være den tid på måneden, så har jeg tendens til at få to eller tre rigtig grimme urenheder enten på mine kinder eller hage. Vi har alle forskellige hudtyper, og derfor skal vi også bruge forskellige produkter til at pleje vores hud med. Men i dag vil jeg dele min tips til, hvordan jeg plejer min tørre hud. Jeg er sikker på, at der er også er råd som du kan bruge, selvom du ikke har tør hud.25466021_10210833969462214_137428643_n

Guide til smuk hud

Hudpleje

Først og fremmest handler det om at få sammensat en hudplejerutine som passer til din hudtype. Hvis du er i tvivl om, hvilken hudpleje der passer bedst til din hudtype, vil jeg virkelig anbefale, at tage forbi en kosmetolog eller anden klinik, og få dem til at vejlede dig. Hudpleje behøver ikke altid at koste kassen, hvilket I også vil kunne se i dette indlæg. Jeg bruger både budgetvenlig produkter, men også produkter der koster lidt mere. Guide til smuk hud Om morgen bruger jeg en micellar water, jeg har lidt forskellige stående men lige nu bruger jeg denne fra Bioderma. Til at rense min hud bruger jeg lige nu Biotherm Balm-To-Oil Cleanser. Den har konsistens som en læbepomade, og bliver til en lækker olie, når man smører den på huden. Den er virkelig effektiv, og fjerner også vandfast makeup. De cremer og skin tonic jeg bruge lige for tiden er fra Faaborg Pharma (sendt som gave). Som I nok kan se er jeg ret glad for deres skin tonic, og er allerede et godt stykke igennem den. Det jeg godt kan lide ved den er, at den giver fugt til min hud. Den indeholder også aktive ingredienser som salicylsyre og hyaluronsyre. Jeg bruger både en dagcreme og natcreme som begge giver en masse fugt. De indeholder både vitamin B3 og hyaluronsyre. De sidste par uger, har jeg også brugte en creme fra Clinique deres Comfort On Call Allergy, som er udviklet af hudlæger og rigtig god til sart, tør og reaktiv hud. Jeg har været rigtig glad for den, fordi den er lidt mere fed og rigtig god til om vinteren, hvor der er kulde og frost.Guide til smuk hud I min Goodiebox fik jeg sidste måned en serum fra Ling (sendt som gave). Det er ikke kun et serum men både en skintonic, fugtserum og olie i et og samme produkt. Jeg har været så glad for den, og den har givet min hud en masse fugt. Det gode ved den er, at man ikke skal bruge ret meget. Prøven jeg fik i min Goodiebox var på 30 ml, og jeg tror stadig jeg har omkring halvdelen, hvis ikke mere tilbage. Så jeg er ret sikker på, at når den er brugt op, så kommer den på min ønskeliste. Jeg har siden sommer også brugt en øjencreme fra A-Derma (sendt som gave). Nogle mener ikke det er nødvendigt at bruge øjencreme, men jeg må sige, at jeg har været rigtig glad for den. Jeg synes, også jeg kan se en stor forskel på, om jeg har brugt øjencreme eller ej i forhold til, når jeg lægger min makeup.

Ansigtsmasker

Jeg elsker at forkæle mig selv med lækre ansigtsmasker. Og gerne et par gange om ugen, bruger jeg lidt ekstra tid på min hud. Jeg bruger altid en eksfolierende maske, som går ind og fjerner de dødehudceller. Jeg bruger enten den fra akademikliniken, som jeg er nu er på nummer 2 af, og snart har brugt i et år. Til tider bruger jeg også en lidt mere budgetvenlige en, nemlig den fra fra Plaisir (sendt som gave). Den har jeg også skrevet lidt mere om her. Guide til smuk hud Hvis min hud virkelig trænger til ”hjælp” bruger jeg lemon strip peel fra Ole Henriksen. Den er en smule dyr, men den er så god. Men kan virkelig mærke at produktet arbejder, og dagen efter kan jeg se forskel på min hud. Den får mere glød, og mange af mine små indkapslinger i huden er væk. Der er kommet et nyt design på masken fra Ole Henriksen, men det er stadig samme produkt. De små gule ”dutter” er en gave fra Miqura, og deres peel me facial tips, som er lavet af 100% silke. Hvis I har fulgt med her på bloggen, så ved I også, at jeg har været rigtig glad for dem. De eksfoliere huden mildt men effektivt, og giver den blødeste hud. Jeg elsker også at bruge en fugtmaske enten denne maske fra Miqura eller denne fra Origins som har været min favorit de sidste par år.Guide til smuk hud

Ansigtsbehandlinger

En gang i mellem er det rigtig godt, at få lavet en ansigtsbehandling, for at få renset huden helt i dybden, og måske få lidt nye og god tips til, hvordan du skal passe din hud. Jeg har flere gange fået lavet en diamantslibning, hvilket er super godt for os som har tør hud. Det går nemlig ind og fjerner alle de dødhudceller, øger blodcirkulationen og giver glød og hvem vil ikke gerne have det?


Hvis du er interesseret i flere gode råd om hudpleje, så lavede jeg for at par måneder siden et lille interview med Ida som har klinik Náge, hvor vi snakkede om, hvordan man holder sin hud ung og smuk. Du kan finde hele interviewet lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleboller