Julemuffins med æble og chai te

Nyt hår

Reklame for Art of Hair
I lørdags var jeg et smut i Svendborg for at forkæle mig selv. Efter en rigtig hård uge (læs mere om det her) ja, så trængte jeg til at forkæle mig selv lidt. Jeg havde søgt lidt inspiration til mit nye hår, og blandet andet fundet dette billede på Pinerest, som jeg var ret vild med. Jeg kunne også mærke, at jeg gerne ville have at der skulle ske lidt nyt med mit hår. Jeg havde derfor bestilt tid hos Sine som har Art of Hair. Jeg har blevet klippet hos Art of Hair i omkring 4 – 5 år, så jeg tør trygt sætte mig i stolen ved Sine. ha%cc%8ar3 nytha%cc%8ar3Som I kan se er der sket lidt, men jeg er vild med det. På før billedet ser mit hår lidt mere gult ud, hvilket det ikke er. Sine startede med at klippe mit hår, og der er som sagt klippet lidt af. Men jeg er vild med den længe, som mit hår nu har fået. Det føles slet ikke så tunget mere. Når mit hår når en hvis længde, begynder det at blive både tungt og klasker nemt sammen. Efter det farvede Sine mit hår, det er kun min bund og ud i længere som er blevet farvet, mens det er min egen lysefarve som er i spidserne. Jeg har desuden fået Maria Nila colour refresh i, i farven pearl silver, som giver et koldt skær til håret. Hvad synes I om mit nye år?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemuffins med æble og chai te