Julemuffins med æble og chai te

Færdig med 3 semester

Den sidste uge har været ret hård. Mandag, onsdag og fredag, havde jeg nemlig eksamen. Udover eksamen deltog jeg tirsdag aften i et lancerings event  her i Odense. Dagene mellem eksamen er derfor gået med at læse op og forberede. Det er også derfor, at bloggen og instagram ikke er blev opdateret så meget som jeg gerne ville. Selvom det har været en uge med rigtig mange ting, og ikke mindste nogle ting som har krævet rigtig meget energi, så har jeg fokuseret på, at slappe af og gøre ting, som kunne give mig ny energi. Mandag eftermiddag var jeg over hos Beautified Odense, og få lavet de fineste julenegle, som I også kan se her på min instagram. I går lørdag tog jeg til Svendborg for at forkæle mig selv. Jeg var først forbi Body Guide for at få ordnet bryn, inden jeg tog hen til min frisør Sine, som har salonen Art Of Hair. Jeg viser flere billeder af mit nye hår i morgen.pc227315Jeg har ikke fået svar på alle mine eksamener endnu, men indtil videre er jeg tilfreds med, hvordan det er gået. Det er tre fag som ikke lige er min stærke side, da jeg er mest til markedsføring, og ikke så glad for tal. Men jeg har gjort det så godt jeg kunne, og andet kan man ikke gøre. I går stod den så på julefrokost med nogle af min gamle klassekammerater fra HHX. Det er altid dejligt at se dem, og vi forstår om nogle at holde en fest. Så jeg må indrømme at jeg er lidt træt i dag. Men nu er der juleferie, mine eksamener er overstået og jeg kan fokusere på at slappe af. Jeg har lige lidt forskellige ting jeg skal gøre klar her i Odense, inden jeg tager til Ærø. Jeg skal hjem og holde jul sammen med min familie og ikke mindst glæder jeg mig til at se vores lille hund igen.

   

2 kommentarer

 • Christina Holm Svarer

  Ja det er skønt at være færdig og kunne holde ferie 🙂

  Held og lykke med dine eksaminer! Ja det er vigtigt at få slappet af og ladet op <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med et overstået semester. Så kan du bare slappe af og rigtig nyde julen !

  Jeg sidder selv med eksaminer lige nu, og jeg tror, det er vigtigt, at man husker at slappe af og få ladt ens energi op – trods travlheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemuffins med æble og chai te