En snak om succes

Julemuffins med æble og chai te

Reklame for Finax
Jeg har igen været i køkkenet, for at lave disse lækre julemuffins, som jeg i dag vil dele med jer. Opskriften har jeg fundet hos Finax, men jeg har skiftet nogle af ingredienserne ud. Jeg har for første gang også prøvet at bage med det nye kagemel fra Finax. Det specielle ved Finax kage hvedemel er, at det har et lavere indhold af gluten, hvilken gør ens bagværk mere luftigt. Jeg har i disse julemuffins blandt andet tilsat chai te, eftersom jeg synes det giver en rigtig lækker og julet smag. Og bare rolig, man skal slet ikke være bange for, at bruge te i sin madlavning.

Julemuffins med æble og chaite

Opskrift på julemuffins med æble og chaite

Du skal bruge

Dej til muffins
75 gram blødt smør
60 gram rørsukker
60 gram brun farin
170 gram Finax kagemel
2 tsk. Vaniljesukker
1 brev chai te
1 knivspids salt
1,5 tsk. Bagepulver
3 æg
200 gram revet æbler

Smørcreme
200 gram smør
400 – 500 gram flormelis
1 spiseske chai te

Sådan gør du
Muffins
Pisk rørsukker, brunfarin, vaniljesukker og smør i en skål. Pisk det sammen til det er luftigt, og pisk til sidst de tre æg i. I en anden skål blander du mel, salt, bagepulver og chai te (du klipper bare hul på teposen og kommer teen i.
Rør de to bladninger sammen og kom revet æbler i.
Når dejen er blandet sammen, fordeler du dejen i muffinsform. Kagerne bages ved 180 grader i en forvarmet ovn i 20 minutter. Når dine muffins er færdige lader du dem køle helt af, inden du kommer frosting på. De kan også sagtens spises som de er.
Smørcreme
Kom smøren i en skål og tilsæt flormelis lidt af gangen mens du pisker. Når smørcremen er ved at få en hvid farve, tilsætter du en spiseske chai te (du laver bare en kop chai te, som du normalt ville lave en kop te, og tager en spiseske af den færdigbrygget te). Kom smørcremen på en sprøjtepose, og pynt dine muffins med smørcreme og eventuelt krymmel, som jeg har gjort.
– Velbekomme – Julemuffins med æble og chaite

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om succes