Anmeldelse af Plaisir Young Skin

En snak om succes

Hvem elsker ikke succes, og hvem vil ikke gerne opnå succes med noget man brænder for? Det tror jeg vi er rigtig mange der gerne vil, men vejen dertil er ikke altid lige nem. Vi kender alle til, at man ofte skal arbejde hårdt for, at opnå noget man virkelig brænder for, og det er også rigtigt. Inden for det jeg laver som blogger / influencer, er succes heller ikke lige til. Det er selvfølgelig forskelligt, hvilket form for succes man for eksempel ønsker med sin blog, hvilket det også er med så meget andet. Hvis man bare siger fuck det og giver op, så opnår man ikke det man vil, og efter min mening, så brænder man heller ikke nok for det. Hvis man virkelig brænder for det man laver, må man også arbejde for det. Der er ingen der kommer sovende til succes. Om det så gælder succes med sit arbejde, succes med en eksamen eller noget helt tredje. Det er selvfølgeligt vigtigt at slå fast at succes er forskelligt fra person til person. Hvad der for mig kan være en succes, er ikke det samme som hvad succes er for dig.s1Jeg tænker jeg nok heller ikke er den eneste som sidder og snart skal til eksamen. Jeg har selv nogle fag, som jeg ikke er så stræk i. Derfor vil jeg stadig gør det godt, og opnå succes med min eksamen. Men det kommer for mig også til at kræve noget arbejde den næste uges tid. Hvis man gerne vil have succes, tror jeg også det handler om at udfordre sig selv, og have lysten til at lære nyt og komme ud af sin comfort zone. Jeg tror også det er vigtigt at have et klart mål, og definere hvad man selv synes er succes og hvilke drømme man har. Som jeg også skrev tidligere, så er succes forskelligt fra person til person. Jeg har sat mig nogle klare mål omkring min blog, mig selv og uddannelse. Har man ikke noget konkret at arbejde efter, så er det svært at nå.

En anden ting som jeg synes er virkelig vigtigt er, at dyrke sine succeser. Vær stolt at dine succeser og tænk tilbage på dem, så de kan være med til at motivere dig. Det kan være en eksamen som var en stor succes for dig, fordi du fik en god karakter, fik ros for din opgave eller at det viste sig, at du faktisk kunne meget mere end du troede. Nogle af de ting som kan motivere mig er, når jeg kan se min læsertal på bloggen stiger, når jeg kan se fremgang med min træning. Men du skal have et klart mål, arbejde målrettet og tror på dig selv. Hvordan er dit forhold til succes?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Plaisir Young Skin