Anmeldelse af Plaisir Young Skin

En personlig julegave

Står du og mangler en julegave til en person du holder af? Og ved du stadig ikke helt hvad du skal give. Så kommer jeg her med et godt bud på en personlig og rigtig fin gave. Nemlig de fine nøgleringe fra Stolbjerg Copenhagen, hvor du selv kan vælge tekst og farve, og dermed lave din egen personlige nøglering, til en du holder af.fotojet

1 her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her.

Som I kan se på billederne har I også mulighed for, at vælge forskellige farver læder. Udover nøgleringe har de også nogle rigtig fine nøglesnore, jeg er selv ret vild med denne. Jeg synes det er en fin og personlig gave, til en person som måske ikke lige står og mangler noget. Alle deres produkter er desuden af rigtig lækker kvalitet, eftersom de er lavet af kernelæder og produceret i Danmark. Jeg kunne selv godt finde på, at købe en til mine forældre, eftersom jeg altid synes det er svært at finde noget til dem. Hvis I også er vilde med de fine nøgleringe eller for den sags skyld andre ting ind fra Stolbjerg Copenhagen, så kan i med koden BD2017 få 15% rabat resten af 2017. Og hvem vil ikke gerne spare lidt penge? 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Plaisir Young Skin