Hvilke kosttilskud tager jeg

Chokoguf med peanuts og tranebær

Jeg tror dette er den nemmeste opskrift på chokoguf jeg længe har lavet. Du skal kun bruge tre ingredienser, og så tager det ingen tid at lave. Det er derfor en perfekt opskrift til dig, som ikke har så meget tid. Jeg lavede også disse chokoguf sidste år, hvor de var en stor succes. Så jeg ville gerne dele opskriften med jer igen. Opskriften her passer perfekt til at fylde disse fine hjerteforme, men du kan altid bruge hvad du har.Chokoguf med peanuts og tranebær

Opskrift på chokoguf med peanuts og tranebær

Du skal bruge

  • 200 gram hvid chokolade (jeg brugte denne fra Odense Marcipan)
  • ½ dl. tranbær
  • ½ dl. saltede peanuts.

Sådan gør du

  1. Start med at smelt den hvide chokolade over et vandbad.
  2. Imens chokoladen smelter hakker du peanuts og tranebær.
  3. Når chokoladen er smeltet blander du tranebær og peanuts i.
  4. Hæld blandingen i den form du gerne vil have. Jeg brugte som jeg skrev tidligere denne hjerteform. Jeg er dog også ret vild med denne juleform, som jo passer perfekt til nu.
  5. Stil chokoladen på køl, i en times tid, inden du serverer de lækre chokoguf.

Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke kosttilskud tager jeg