Vi har fået hund

En snak om kaffe og ny kaffemaskine

Reklame
I sidste uge var til event med L´OR Espresso, som laver kaffekapsler, som passer til Nespresso maskinerne. Det specielle ved deres kapsler er, at de er lavet af aluminium og selvfølgelig passer til Nespresso maskinerne. Vi var inviteret for, at høre om de nye kapsler som forhandles i det fleste dagligvarebutikker. Udover vi selvfølgelig fik lov at smage kaffe, blev vi også forkælet med lidt lækkerier. Til sidst var der også en lille konkurrence, hvor man have mulighed for, at vinde en Nespresso maskine. Den vandt jeg desværre ikke. Jeg har dog længe gerne ville have en Nespresso maskine, men har ikke været så vild med kaffe og heller ikke rigtig fundet ud af, hvilken kaffe jeg var til. Iskaffe er dog en anden sag, det drikker jeg rigtig meget af i sommermånederne.pb290153 pb290160 pb290180Vi har i forvejen en stempelkande og en almindelige kaffemaskine, men jeg må indrømme, at der bare er noget lækkert over en Nespresso maskine. I weekenden var Søren og jeg et smut i Magasin, for at kigge lidt mere på de forskellige Nespresso maskiner. Jeg har haft kigget på deres Citiz&Milk, som jeg personligt selv, synes er en fin størrelse. Der er desuden en mælkeskummer med, og maskinen har vundet en del priser og bedst i test. Så den kom med mig hjem. Jeg har selv betalt for maskinen, så det er ikke derfor, at der står reklame. Lige nu kører Magasin også et tilbud, hvor man få rabat på Nespresso maskiner. Den jeg har købt, får man 400 kroner i rabat på, og samtidig får man også 100 kroner til køb af kapsler, når man køber minimum 50 kaffekapsler. Så der er alligevel lidt at spare. Er I til kaffe?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fået hund