Tilbageblik på november måned

Vi har fået hund

Ja, som overskriften siger, så har vi fået hund. Den sødeste Border Collie som er ni uger gammel. Vi hentede hende i torsdags, men hun er allerede faldet godt til. Vi havde svært ved at blive enig om et navn til hende, så vi valgt at beholde det navn, som hun fik, da hun blev født nemlig Maid.pc016843 pc026856 pc026864-1Når jeg siger vi, så er det desværre ikke Søren og jeg der har fået en hund. Det må vi heller ikke have der hvor vi bor. Det er derimod mine forældre, og hun skal bo hjemme på Ærø. Mine forældre havde hund før min bror jeg og jeg blev født, og nogle få år efter jeg blev født. Men de er simpelthen så glad for, at de nu har fået en igen, hvilket min bror og jeg også er. Jeg har været hjemme her i weekenden, for at se hende igen og hun er så skøn. Hun er en klog hund og er hurtig til at lære. Nu går der lidt over to uger, før jeg kommer hjem til Ærø igen, så jeg er allerede begyndt at savne hende lidt. Men er hun ikke bare kær?

   

2 kommentarer

  • Christina Holm Svarer

    Ja det er hun virkelig! Glæder mig allerede til jeg skal hjem til hende igen 😀 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er hun kær! Det var da helt vildt! Hende må du altså gerne vise flere billeder af 😍😍😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på november måned