Nemme burgerboller

Tilbageblik på november måned

Først og fremmest glædelig første december. Det er blevet tid til, at se tilbage på måneden der er gået, og ikke mindst se på, hvad december bringer. I november måned havde jeg en ret vild uge, som nemlig bød på både modelarbejde, lækre middage, møder og hygge. Hele uge, kan I læse om i mit indlæg lige her. November måned har også budt på en masse tid sammen med mine dejlige veninder og bloggerkollegaer. I november kunne mine kæreste og jeg også fejre fire år sammen som kærester, tiden flyver virkelige af sted. skaermbillede-2017-12-01-kl-10-36-42 skaermbillede-2017-12-01-kl-10-37-13De to mest læse indlæg denne måned, er to meget forskellige indlæg. Det ene er faktisk et fra sidste år, hvor jeg havde fundet nogle billeder af fine juledekorationer, som jeg delte med jer. Hvis du også mangler lidt inspiration til, hvordan din juledekoration skal se ud, så kan du finde indlægget her. Det andet indlæg handler om det med, at tænke på sig selv, og om det er egoistisk at tænke på sig selv.skaermbillede-2017-12-01-kl-10-37-28 skaermbillede-2017-12-01-kl-10-37-55December bliver en dejlig måned, selvom jeg snart til eksamen. I år har jeg nemlig tre eksamener. Men når de er overstået, så glæder jeg mig til, at kunne slappe af og rigtig fokusere på mig selv og min familie. Jeg har fri fra studiet i dag, og har faktisk sat kursen mod Ærø. Jeg skal bare slappe af og nyde noget tid med min familie. Jeg tager tilbage til Odense søndag formiddag, Søren og jeg skal nemlig julehygge og pynte op til jul hjemme i lejligheden.


Hvis du mangler lidt inspiration til julen, så har jeg tidligere lavet en del juleindlæg, blandet andet julegaver til hendeinspiration til julefrokost outfitMakeuplook jul – Indlæggene er fra sidste år, så det er ikke sikkert, at alle de ting der er linket til, stadig er tilgængelige. Ellers kan I under alle omstændigheder, få en masse god inspiration

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme burgerboller