Hvilke kosttilskud tager jeg

Nemme burgerboller

Reklame
Disse nemme burgerboller har jeg lavet en del gange. Jeg tror snart jeg kan opskriften i hovedet. Melet jeg har brugt i denne opskrift er noget lidt grovere hvedemel, som er en nyhed fra Finax. Den er rigtig god til luftige burgerboller, men stadig nogle brugerboller som mætter. Opskriften giver fire store burgerboller, og hjemme hos os er en burgerbolle alt rigeligt. Jeg har lavet en portion, hvor jeg tog brugerbollerne ud cirka 5 til 10 minutter før de var færdige. Så kan jeg tage dem op aftenen før vi skal bruge dem, og varme dem færdige i ovnen.Nemme burgerboller

Opskrift på nemme burgerboller

Du skal bruge
25 gram gær
4 dl. vand
1 tsk. Salt
1 tsk. Sukker
1 spsk. Olie
400 – 500 gram stenformalet hvedemel fra Finax
Sådan gør du
Opløs gæren i lunket vand. Hæld mælk, salt, sukker og olie i. Kom melet i lidt ad gangen, og ælt dejen sammen ude på bordet til sidst. Grunden til at jeg har skrevet mellem 400 gram og 500 gram mel er, at det er lidt forskelligt, hvor meget man skal bruge. Stil dejen til hævning med et rent viskestykke over i 20 minutter. Når dejen er færdig med at hæve, kommer du mel på hænderne og deler dejen i fire stykker. Rul dejen til boller, og læg dem på en bageplade, og lad dem efterhæve i ca. 30 minutter. Efter burgerbollerne har hævet, pensles de med æg og drysses med sesamfrø. Burgerbollerne bages ved 200 grader varmluft i cirka 15 minutter.


Hvis du også har fået lyst til en lækker burger, så kan du finde opskriften på denne mega lækre Smoky Pepper Bruger lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke kosttilskud tager jeg