Græskarkernemælk

Hvilke kosttilskud tager jeg

Reklame
Jeg lavede for noget tid siden en afstemning omkring, om I var interesseret I at læse mere om, hvilke kosttilskud jeg tager. Og hvad I ønsker skal I få. Grunden til det har taget lidt tid er, fordi jeg gerne ville prøve de forskellige kosttilskud af, inden jeg begyndte at skrive om dem. Nogle er produkterne er sendt fra PR bureauer, og noget af det har jeg selv købt. Selv om nogle af produkterne er tilsendt af PR bureauer, så er det stadig min ærlige mening, som jeg deler med jer. Som I nok også selv har læst på diverse kosttilskud, så skal kosttilskud ikke træde i stedet for varieret kost. Det vil jeg også gerne slå fast. Jeg spiser (synes jeg selv) meget varieret, men nogle gange kan man godt have brug for ekstra vitaminer. For eksempel her om vinteren, kan mange have godt af nogle flere D-vitaminer. Men der kan også være mange andre ting som gør, at man måske skal have lidt flere vitaminer. Derfor tager jeg også kun det kosttilskud, som jeg ved jeg, at min krop har brug for. kosttilskud

Disse kosttilskud tager jeg

Longo og Longo Vital

Som I måske læste i mit indlæg her, har jeg i en længere periode døjet med lav blodprocent og jernmangel. Det betød blandt andet at jeg tabte rigtig meget hår. Derfor var jeg rigtig glad, da jeg fik muligheden for at teste disse to produkter fra Longo Vital. Longo Skøn, er rigtig god hvis du gerne vil styrke dit hår, hud og negle. Den indeholder nemlig zink, biotion og c vitamin som er med til, at give et sundt hår, negle og hud. Longo Vital kvinde er baseret på deres originale kosttilskud, men tilsat mere jern, som rigtig mange kvinder har brug for. Den indeholder også nogle andre gode ting, som er rigtig godt for os kvinder. Så hvis du selv døjer med lav blodprocent, er kvinde eller bare gerne vil have nogle gode vitaminer til din hud, hår og negle, så tror jeg, at du ville blive rigtig glad for kombinationen af Longo Skøn og Longo Vital kvinde.
En sidste lille ting som jeg gerne vil sige, om de to produkter fra Longo Vital det er, at de har lavet en ny tabletform. Den er tynd og mandelformet, hvilket skulle gøre det nemmere at synke. I kan læse mere om den nye tabletform lige her.kosttilskud

Floradis Kräuterblut

Et andet kosttilskud jeg tager ”når det er den tid på måneden”, er Floradis Kräuterblut. Det indeholder organisk jern, B og C vitaminer som er rigtigt godt til at mindske træthed og udmattelse. Jeg tager det som sagt, når det er den tid på måneden, fordi det er her man ofte kan få både lav blodprocent og miste jern. Man kan både få det som noget man skal drikke eller som tabeletter. Det smager slet ikke grimt, men smager af saftevand.kosttilskud

Solaray All Energy

Et kosttilskud som jeg har taget, før jeg begyndt på de to andre fra Longo Vital, er fra Solaray og er deres All Energy. Den indeholder både urter, vitaminer og mineraler, og er rigtig god til dem som har en aktive hverdag, eller træner meget. Den er også rigtig god til her om vinteren, hvor man godt kan være lidt træt og gerne vil have noget mere energi.

Vitatviva økologisk kokosolie

Kokos olie har mange gode virkninger på kroppen, og består af 90% mættede fedstyre. Olien opbevares derfor ikke i kroppen som fedt. Kokosolie er også rigtig godt for immunsystemet og leveren. Udover de gode sundheds ting, er koksolie også rigtig godt for huden, da det hjælper med at forebygge tidlig aldring og rynker. Det er nu ikke fordi det er noget jeg døjer med, men eftersom jeg har rigtig tør hud, er det godt at kunne give lidt ekstra pleje til huden. Jeg håber dette indlæg kunne give jeg et indblik i, hvilke kosttilskud jeg tager, og hvorfor. Hvilke kosttilskud tager I?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarkernemælk