Græskarkernemælk

Weekend planer og de bedst Black Friday tilbud

Jeg lavede i går en afstemning på min instagram, omkring om I ville have et indlæg omkring Black Friday. Den blev ret tæt, noget alla 46 for og 54 i mod. Jeg forstår jer også godt,  jeg synes selv, at der er alt for meget omkring Black Friday. Derfor laver jeg et blandet indlæg til jer i dag, hvor jeg både deler mine planer for weekenden, og deler lidt gode rabatter med jer.pb086282Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der hurtigt kan blive lidt for fristet af alle de tilbud der er. Jeg har dog fundet tre steder, som jeg rigtig gerne vil shoppe på

Nicehair
Nicehair giver 20% på alt med koden B20. Jeg har fundet to ting som jeg gerne ville købe. Dette julsæt fra Davines, som er til tørt hår, er jeg super glad for. Æsken indeholder både shampoo, balsam og en olie. Perfekt både til at forkæle dig selv, eller som en julegave til en du holder af. Hos Nicehair er er også tilbud på produkter fra Ole Henriksen. Han har for nyligt lavet nogle nye produkter, blandt andet denne maske som hedder hygge. Masken renser og giver fugt til huden, så en rigtig god maske til mange hudtyper.
Moodings
Som I nok ved, så er Moodings en af mine favorit hjemmesider, og de har i dag hele 25% med koden BD25. Jeg har lige selv fået en pakke hjem der fra med et lækkert duftlys, nye viskestykker, notesbog og karamel sirup. Hvis I mangler inspiration til, hvad man ellers kan få hos Moodings, kan I se et af mine tidligere indlæg lige her.
Nelly
Nelly har 20% på alt, og kører samtidig gode tilbud hver eneste time. Hos Nelly har jeg fundet to lækre ting. Jeg har fundet denne smukke kjole, som minder rigtig meget om den fra samsøe samsøe, med den fine blonde ryg. Denne koster dog bare 197. Jeg har også fundet en klassisk lyseblå skjorte fra Ralph Lauren, som jeg faktisk lige har bestilt hjem.


Min weekend

Nu her er jeg på vej hjem på weekend hos min forældre på Ærø. Både min mor, mormor og svigermor har nemlig fødselsdag her i weekenden. Jeg skal desuden bare slappe af og nyde lidt tid sammen med min familie. Det er desværre ikke meget tid man har, når man kun har mulighed for, at komme hjem hver anden eller tredje weekend. Jeg kommer nok heller ikke udenom, at jeg har lidt forskellige ting der skal læses til studiet. Om 3 uger skal jeg nemlig til eksamen i ikke mindre end tre fag, jeg afslutter nemlig mine valgfag, inden jeg til januar skal starte i praktik. Hvad har I af planer for weekenden?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarkernemælk