Er det egoistisk at tænke på sig selv?

Et godt netværk og en god kop kaffe

Reklame
I weekenden var jeg inviteret til meet up sammen med en masse andre influencers fra Fyn. Vi var inviteret på Cafe Fleuri, og eftersom de havde sponsoreret diverse drikkevarer og snack, er indlægget her markeret med reklame. Jeg har dog besøgt Cafe Fleuri før og fulgt dem på instagram, fordi de simpelthen har så fin og hyggelig en cafe. Vi var som sagt inviteret af Jeanette og Rebecca, som står bag Fynske influencers. Jeg synes det er en super måde, at møde en masse af de andre influencer på. Det er ikke altid, at man lige ved hvem alle er, og nogle har man måske kun lige set på instagram eller deres blog Vi blogger alle om vidt forskellige ting, hvilket igen gør det svært at vide hvem alle er. Men jeg var virkelig glad for, at jeg havde mulighed for at deltage og møde både nye og genkendte ansigter. For mig er et godt netværk virkelig vigtigt! Jeg synes det er vigtigt, at benytte den mulighed der er for, at møde nye mennesker som ofte har mange af de samme interesser som dig. Ikke mindst er det rigtig vigtigt, at vi hjælper hinanden, lige meget om man er en stor eller lille blogger, så kan og skal vi hjælpe hinanden. Til sidst vil jeg lade alle de skønne billeder fra vores meet up tale for sig selv.pb186653 pb186656 pb186658 pb186661 pb186662 pb186673 pb186681

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det egoistisk at tænke på sig selv?