Dagens outfit #12

Gæsteblogger Celina

‘Hey guys!’
Sådan starter et typisk indlæg på min blog anncelina.dk. Mit navn er Celina, men jeg bliver primært bare kaldt C og har æren af at være gæsteblogger her i dag. Eftersom det er første gang (men forhåbentligt ikke sidste gang), jeg skriver her på Christinas blog, tænker jeg, at dagens indlæg bare skal være ren hygge, hvor jeg fortæller lidt om mig selv og mit fantastiske forhold til Christina. Så kan det være, at jeg næste gang tager et specielt emne op eller andet, men for nu vil jeg faktisk ‘bare’ fortælle nogle lidt basic (men også sjove/anderledes) facts.

Som mange nok ikke ved, mødte Christina og jeg nemlig ikke hinanden gennem bloglivet. Men faktisk var hun en af grundene til, at jeg startede min ellers sat-på-pause blog op igen! Vi mødtes et stykke tid før, hvor vi begge var deltagere i et modeshow. Her faldt vi hurtigt i snak og de tre showdage fløj afsted. Mod enden af showet, spurgte hun, om jeg ikke kunne tænke mig at være med i et indlæg, da hun havde en blog, og det var der det gik op for mig, ”guud, hvor længe siden er det egentlig, at jeg ’stoppede’ med at blogge?” Så jeg fortalte, at jeg faktisk selv havde blogget i nogle år, men havde haft en længere pause, og så gik snakken ellers derfra. Og det var efter den dag, at jeg begyndte så småt at starte bloggen op igen, med et helt nyt design og en ‘helt ny’ mig. Christina og jeg blogger på samme platform i dag, har lavet videoer sammen (her og her) og så klinger vi bare skide godt. Så jeg kan takke Christina for at sparke mig i gang igen, og hun har været så hammer støttende lige siden <3gaestebloggerNu til lidt om mig, for I ved faktisk ikke så meget endnu, udover at jeg blogger og er veninder med Christina. Jeg har boet ret tæt på Christina, da jeg før boede på Fyn, men flyttede i sommers til Århus, for at starte på Marketing and Management Communication. Her bor jeg lækkert og centralt med to fantastiske roomies. Min kæreste bor i København, hvilket er lidt af en udfordring, men en vi har taget op med glæde, og det fungerer, vigtigst af alt. Udover at studere en vildt sej BA (sej i både den svære forstand, men også den gode), laver jeg en masse andet i hverdagen, og mine veninder klager lidt over, hvor til tider travl jeg er. Men that’s how I like it! Hvis der er noget jeg altid har været god til, så er det nemlig at holde mig beskæftiget.

Udover at blogge, har jeg danset i godt og vel 13 år, træner næsten dagligt (i de gode perioder vel og mærke), er moderedaktør på et online magasin, arbejder i Århus og i Nyborg (når jeg er hjemme på besøg) og det mest dyrebare og vigtigste af alt: mit skuespil. Jeg prøver at jonglere alt dette samtidig, hvilket tit fører til sene aftener og nogle gange et noget så stressende skema. Men det er netop derfor jeg fører skema. Jeg er en rimelig organiseret person (men også meget spontan, bestilte fx en ferie fra den ene dag til den anden uden videre gennemtækning) og derfor skriver jeg alt ned jeg skal fra time til time, så jeg ikke misser noget, haha.

Jeg elsker at rejse og savner allerede min lange tur til Australien og Indonesien i foråret. Det må være det eneste minus ved at studere. At man ikke bare lige kan rejse når man vil, for det har jeg virkelig gjort hele “sidste” år, hvor jeg både var i LA, Thailand, Australien, Bali og andre Europæiske lande. Efter jeg startede på uni til sommer har jeg ikke været afsted én eneste gang, så jeg kan ikke vente med at komme på skifere til januar efter de endte eksaminer!

gaesteblogger2


Jeg synes faktisk det er lidt svært at beskrive sig selv, men hvis jeg skulle sætte nogle ord på min personlighed må det være fjollet, udadvendt, omsorgsfuld, stædig, betænksom og målrettet. Der er positive og negative ting ved det hele, som jeg vil prøve at komme rundt om, med udgangspunkt i mig selv.
Jeg kan virkelig være fjollet til tider og det bedste er, når man når til det punkt i et venskab, hvor man virkelig kan slå sig løs, og endnu bedre, hvis man deler skøre tanker eller træk. Det kan dog også være knap så godt at være fjollet, for selvom jeg prøver at have en positiv og lidt fjollet tilgang til verdenen, kan det medføre, man ikke bliver taget lige så seriøst altid. Når det så er sagt, kan jeg altså også være alvorlig, men jeg tror på, at et godt grin er vejen frem! Jeg har altid været ret udadvendt og søgt nye bekendtskaber både i form af forskellig slags sport (vidste I, at jeg fx har gået til ridning, ballet og håndbold i utallige år?), men også i form af nye kontakter, da netværk virkelig er vejen frem! Som veninde vægter jeg ekstremt højt at være omsorgsfuld og betænksom. Hvis mine veninder er knust – så er jeg knust. Det er virkelig fløde, men sådan har jeg det og jeg synes det vigtigste i et forhold er evnen til at lytte. Man kan komme med nok så mange gode råd, men tit har man mest af alt lyst til bare at have en veninde, der gider lytte til en og holde en, når tårerne får frit løb. Sådan har jeg det i hvert fald selv og derfor synes jeg, det er vigtigt at huske sine veninder og huske at vise omsorg og opmærksomhed. Nu skal det hele heller ikke blive alt for sødt og cute, for jeg har noget i mig, der er knap så sweet, men som alligevel får mig frem her i livet.img_2404Som I nok kan regne ud, er det min stædighed. Jeg er pokkers stædig og det medfører både konsekvenser, men faktisk også en del goder. Hvis folk ikke behandler mine pårørende, eller mig selv for den sags skyld, ordentligt, så skal jeg nok få det sagt. Det er nok også en af grundene til at jeg står, hvor jeg gør i dag. Jeg var ikke kommet frem til det jeg laver i dag og opnået de ting jeg har, hvis ikke det var fordi, jeg er så målrettet og stædig. Men det kan bestemt også sætte mig på glatis når stædigheden tager over. Tit har jeg været så sikker (stædig) i min sag, at jeg er blevet stolet blindt på, hvor det endte med at jeg tog gruelig fejl. Det har faktisk også medført, at jeg har været tæt på at miste nogle rigtig gode veninder, fordi min stolthed tog overhånd. Jeg har nemlig haft et princip om, at hvis nogle laver en fejl (en voldsom fejl vel og mærke, for vi alle laver fejl!) eller har såret mig, lukker jeg dem ude og hvis ikke de selv prøver at rette op på det, kommer min stædige person frem i mig og siger, jeg så ikke har brug for dem, hvis de ikke engang prøver at gøre det godt igen. Men jeg har lært utrolig meget, især det med, at vi mennesker er så forskellige og håndterer ubehagelige situationer SÅ forskelligt. Hvor jeg er meget lige til og direkte, fordi jeg gerne vil have dårlige vibes ud af verdenen hurtigst muligt, er der også nogle, som er mere konfliktsky (som jeg faktisk VIRKELIG også er. Jeg tror, det er derfor, at jeg så gerne vil have konflikter overstået hurtigt), som håndterer ubehagelige situationer på en anden måde. Jeg føler, jeg har så meget at lære endnu, for jeg er langt fra perfekt, selvom jeg synes jeg besidder nogle stærke principper og det er nok også derfor, jeg synes, det er så fantastisk at møde nye personligheder og udfordringer, for så selv at udvikle og udfolde sig endnu mere!gaeste1Det udviklede sig fra en mere overfladisk start til et ret så personligt indlæg, og jeg tror aldrig, jeg har delt så meget personligt om mig selv på så kort tid og endda til nogle helt nye læsere! Det er lidt grænseoverskridende for mig, for selvom jeg tror på ærlighed, vil jeg erkende, at jeg faktisk er rimelig bange for negativ respons, hvilket er noget man tit kan risikere at få, når man blogger! Jeg håber I vil tage godt imod mit indlæg og I må endelig følge med videre på min blog anncelina.dk
Tak for at have mig Christina og jeg håber, jeg får fornøjelsen igen (hvis dine læsere synes om mig 😉 )
xx.. <3

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit #12