Værtindegaver – De bedste ideer

Dagens outfit #12

I weekenden var jeg på Cafe Fleuri sammen med Sarah. Efter en hyggelig sank og ikke mindst en skøn kop varm chokolade, gik vi en tur rundt i Odenses små hyggelige gader. Vi fik taget lidt billeder, som jeg vil vise jer her i dag._b121605_preview_b121608-1 _b121674_previewKjolen er fra Vero Moda og købt hos Mulieres, hvor jeg de sidste to gange har bestilt tøj fra. Jeg synes kjole er rigtig fin og feminin, og kan passe til både hverdag og fest. Mulieres har en masse lækre ting, og da jeg købte kjolen, bestilte jeg også denne lækre strik hjem. De har en masse lækre ting til overkommelige priser, og jeg har blandet andet forelsket mig i denne glimmer trøje. De lange støvler er et par, jeg købte hos Mango for et par år siden, så de er desværre der ikke mere, men der findes så mange der ligner. Den fine pelsjakke, har jeg fået lov at låne af Sarah. Jeg har selv længe kigget efter en pels, men har ikke rigtig kunne finde en pæn en, som stadig var til en overkommelig pris for mig. Men det tror jeg nok Sarah har fået lavet om på, for da jeg så hendes fine pels fra Neo Nori, var jeg helt solgt. Hvad synes I om pelsen?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værtindegaver – De bedste ideer