Er det egoistisk at tænke på sig selv?

Værtindegaver – De bedste ideer

Vi nærmer os en tid med julefrokoster, fester og andre arrangementer. Det betyder også, at man måske gerne vil forkæle, dem man bliver inviteret af med en lille værtindegave. Jeg elsker selv at forkæle folk, men det kan til tider vært svært, at finde den eller de perfekte værtindegaver. Derfor har jeg lavet denne lille gaveguide til jer med ideer og inspiration til værtindegaver. Jeg har valgt at opdele dem i to kategorier under 100 kroner og under 200 kroner. Jeg har desuden også valgt at lave lidt blandet ting, så der er lidt forskelligt og til en hver smag.

Inspiration til værtindegaverVærtindegaver

1.her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her
Som I nok kan se, så elsker jeg ting, hver der er lagt vægt på kvalitet. Det er noget jeg personligt selv rigtig godt kan lide, og derfor også godt kan lide at give til dem jeg holder af. En af mine favoritter er duftlyset fra Meraki. Det er lavet på sojabønner, hvilekt betyder, at det er et naturligt produkt, og ikke udleder lige så mange partikler som almindelige lys. Derfor kan mange med allergi godt tåle de lys, som er lavet på sojabønner. Jeg er også lidt af en sukkergris, så lakrids fra Johan Bülow er helt sikker en af mine favoritter.

Værtindegaver1.her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her
Mine favoritter her er helt sikkert nummer fem den fine boks. Den koster lige på den anden side af 200, men jeg synes det er en perfekt værtindegave. Fordi man få lidt forskellige ting, af rigtig lækker kvalitet. Noget andet jeg også lige vil slå et salg for, at alle de fine gaveæsker som man kan finde hos The Body Shop. Jeg må indrømme, at nogle af de dufte The Body Shop har, kan være lidt i overkanten til mig. Men de har de sidste år fået nogle rigtig lækre dufte blandt andet denne med mandel. Har I nogle gode bud på værtindegaver?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det egoistisk at tænke på sig selv?