Er det egoistisk at tænke på sig selv?

Gæsteblogger Line Christensen

Mit navn er Line Christensen, og jeg har været så heldig at være gæsteblogger her på Christinas blog. Jeg blogger selv på LookLab på www.linechristensen.com, hvor jeg primært skriver om mode, skønhed og livsstil. På min egen blog kan du lige nu læse min føljeton om blogging, hvor jeg skriver om, hvordan du starter en blog, hvilke muligheder det medfører, hvordan du kan tjene penge på det og alt, der indgår i processen, når du arbejder på en blog. Jeg tænker derfor, at mit indlæg i dag skal bære præg af det samme. Jeg vil derfor skrive en smule om det at have en blog og hvilke udfordringer, jeg selv har mødt indtil videre.

gaesteblogger-line

Til at starte med vil jeg fortælle lidt om udfordringerne. Hvis du selv har en blog, kender du måske til nogle af dem. Da jeg startede min blog for år tilbage var der ikke så mange bloggere i mit område, og jeg følte derfor, at det var vildt grænseoverskridende at blogge. Jeg havde lysten til at blogge, men jeg gik alt for meget op i, hvad andre synes om det/mig. Jeg begik den store ”fejl” og lod det stoppe mig fra at blogge. Derfor bloggede jeg faktisk kun on/off i en del år. I de år gik jeg stort set hver dag med tanken og lysten til at gøre det ordentligt – at blogge dagligt, at tage fine outfitbilleder, at reklamere med min blog både på Instagram og Facebook overfor min familie, venner og bekendte. Men det skete ikke før juli-august måned i år. Jeg fortalte endelig min kæreste, at jeg virkelig havde lyst til at starte en ordentligt blog, som kunne være mit frirum til at skrive om mode og skønhed. Overraskende nok synes han, at det var en god idé, og vi gik faktisk i gang med at skyde outfitbilleder et par dage efter. Jeg følte endelig, at jeg var kommet forbi en del af de udfordringer, som jeg havde haft i hovedet i så mange år.


Nu er jeg kommet ret godt i gang med at blogge, og jeg må være ærlig at indrømme, at der stadig kommer udfordringer hen ad vejen. I årerne, hvor jeg gik og drømte om at have en blog, tænkte jeg aldrig på den sociale side af bloggeruniverset. Jeg tænkte egentligt bare, at jeg kunne sidde bag min computer derhjemme og skrive om ting, som jeg kunne anbefale til mine læsere. Jeg lærte dog hurtigt, at man som blogger hele tiden har ting at tage stilling til – fx at man bliver invitereret til events. Jeg er godt klar over, at disse såkaldte ”udfordringer” egentligt er ret gode, men det er stadig en udfordring for mig – i hvert fald i starten. Det er en udfordring for mig at skulle tage til events uden at kende et øje. Jeg har været til event, hvor jeg faktisk ikke kendte nogen – og ingen af dem kendte selvfølgelig heller ikke mig. Det var grænseoverskridende, men efterfølgende føltes det så vanvittigt godt!

Man oplever udfordringer uanset, hvad man laver i livet. I dette tilfælde kan jeg dog love jer for, at der nærmest kun er gode ting at komme efter ved at blogge. Så hvis du har lysten, så er det bare af at komme i gang – jeg er sikker på, at du vil elske det!


Jeg håber, at dette indlæg kan give Jer en smule motivation til at komme i gang med at blogge. Jeg ved godt, at indlægget har haft meget fokus på udfordringerne ved at blogge, men det er udelukkende for at fortælle om mine egne oplevelser, så jeg kan motivere Jer til at tænke anderledes, end jeg selv gjorde. Der er selvfølgelig en helt masse fordele og gode muligheder ved at blogge, og dem kan du læse om på min blog.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det egoistisk at tænke på sig selv?