Amerikanske pandekager med banan

Er det egoistisk at tænke på sig selv?

Min weekend er ved at være slut, og jeg sidder og tænker tilbage på weekenden, hvor jeg har aflyst et par aftaler. Jeg har været alene hele fredagen, noget af lørdagen og søndag morgen. Det er ikke fordi, jeg ikke har haft lyst til de forskellige ting, men jeg har kunne mærke, at jeg havde brug for at være mig selv. Brug for at gøre tingende i mit tempo og gøre det jeg havde brug for. Især efter en helt vild uge, med mange mennesker, nye indtryk og lange dage.
pb126469Jeg har gjort de ting jeg havde lyst til. Forkælet mig selv, ryddet op, gjort rent, læst diverse ting til studiet. Snakket med nogle gode veninder, og i dag mødtes jeg med Sarah, som er en af de andre søde blogger fra Odense. Men alle tingende har jeg gjort, fordi jeg havde lyst, og i mit eget tempo. Jeg har ikke stresset rundt, eller tænkt nu skal jeg nå det og det. Jeg synes bestemt ikke det er egoistisk at tænke på sig selv. I en hverdag, hvor vi alle bliver bombarderet med så mange indtryk, så synes jeg det er vigtigt at tage et pause, og tænke på sig selv. Det er okay, at melde fra til ting, som man ikke kan overskue eller ikke har lyst til. Hvis vi ikke tænker på og selv, eller lytter til vores krop, så kan det på længere sigt for konsekvenser som stress. Jeg ved selv hvordan det er. Så jeg prøver virkelig at huske på, at tage den tid jeg har brug for til både at slappe af, og nå de ting jeg gerne vil. Husker I at tænke på jer selv?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amerikanske pandekager med banan