Amerikanske pandekager med banan

Min uge i billeder – netværksmiddag, sushi og modelarbejde

Reklame
Denne uge har været en uge med en masse spændende oplevelser. Der er sket virkelige meget, næsten alt for meget. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele min uge med jer, og ikke mindst dele lidt forskellige billeder fra dagene. Grunden til at dette indlæg er markeret med reklame skyldes, at nogle af de ting jeg har været til, har været en invitation, og jeg ikke selv har betalt for maden. Derfor skal hele indlægget markeres, selvom det ikke er alt der er reklame. Men sådan er reglerne og jeg håber I forstår. pb076206Mandag
Jeg var kort nogle timer på studiet, inden jeg tog til Kolding, for at lave noget modelarbejde. Det var et job for region Syddanmark, og jeg glæder mig til at se, hvordan resultatet bliver. Det var et lidt anderledes job, hvor vi skulle spille en form for statister. Det var sjovt, lærerigt og spændende. Efter jeg kom hjem var jeg godt træt, men jeg fik dog taget mig sammen til, at få kigget på både blog og studie.
Tirsdag
Tirsdag stod den først på studie fra 8 – 14. Da jeg kom hjem var jeg simpelthen så træt, så det blev lige til en lille lur, og efterfølgende lidt arbejde på bloggen. Om aftenen skulle jeg mødes med en håndfuld skønne blogger her fra Odense. Nemlig Christina, Jeanett, Maria, Pernille og Simone. Vi var inviteret på Modo Sushi som er åbnet inde på Pantheonsgade. Det er nok det bedste sushi jeg nogensinde har fået. Det var så mega lækkert og blev serveret så smukt. Jeg var specialt vild med, at vi fik lov at se maden blive lavet. Man kan desuden bestille take away der fra, hvilket jeg tror jeg skal i morgen aften. Det blev en smule sent, hvert fald for mig som senest skal sove klokken elleve. Klokken blev nemlig lidt over tolv, før jeg lagde mig i min seng.
pb086282 pb086295Onsdag
Onsdag var det tidligt op for at gøre mig klar og pakke. Inden jeg blev hentet og skulle til København. Jeg tog til København med Sofie og Elisabeth, som også blogger her hos Looklab. Vi startede med at besøge soil agency og blev anbefalet at spise frokost på social coffee. Der var så hyggeligt. Jeg fik en salat med glasnudler, mums den var så lækkert. Helt sikkert en salat jeg skal prøve at lave her hjemme. Efter frokost var vi over og besøge Holm og Bertung som har de smukkeste lokaler. Efter besøget ved Holm og Bertung, havde vi lidt tid til at kigge butikker på Strøget. Vi var om aftenen inviteret til netværksmiddag med Blogger Delight. Det var en super skøn aften med lækker mad fra Köd. Vi spillede banko om lækre præmier, selvfølgelig vandt jeg ikke. Der var også en gæsteoptræden med kunstneren Moody. Jeg kendte hende ikke, men efter i onsdags har hendes sange bare kørt på repeat. Det var en skøn aften og jeg var først tilbage i Odense halv to, så jeg var ret træt torsdag.
Torsdag
I går torsdag stod dagen mest på lidt praktisk ting. Jeg var desuden rigtig træt, så det var ikke meget jeg fik for hånden den dag. Min weekend skal jeg bruge på at få lavet en masse til bloggen, læst til studiet og ikke mindste slappe af og forkæle mig selv. Det var et lille tilbageblik på en ret vild uge for mit vedkommende. Jeg håber I har haft en dejlig uge, og ikke mindst får en dejlig weekend.pb086389

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amerikanske pandekager med banan