Oktober favoritter

Gæsteblogger Henriette

Hej! Mit navn er Henriette og jeg driver bloggen www.bloggeronheels.dk, hvor jeg bla. blogger om mode, livsstil og rejser.
g2g1Efterårsforelskelsen varer ved her i mit hjørne og selvom min garderobe gradvist er blevet lidt mere farverig og mere proppet, så kunne jeg ikke stå for denne gule sweater, der matcher de gule efteårsfarver helt perfekt. Og det føles nu også dejligt med et lille farveboost igen 😉
Jeg er typen der glæder sig over efteråret og vinteren, besvares jeg er ret begejstret for sommer og en lidt lunere temperatur, men lige efter kommer efteråret på rang listen. Så i modsætning til andre, som ikke viser ligeså stor begejstring for de våde og kolde måneder, så kan jeg næsten ikke vente til mere efterår!
Jeg elsker de mørke morgener, hvor jeg kan sidde med min morgen (is)kaffe og føle at man har hele verden for sig selv, og man stille og roligt kan forberede sig på dagen der nu kommer. Og selvom mandage af og til kan være slemme, så er det altså vigtigt at starte en mandag med en god og rolig start. Og det er lige netop hvad jeg har gjort denne morgen. g3Jeg får en travl uge med blogarbejde, mit fuldtidsarbejde ved siden af og så skal jeg have pakket, inden jeg sidst på ugen rejser til Frankrig på forlænget weekend!  Jeg er vild med hvordan min november måned starter godt ud. Specielt også fordi vi endelig har ramt min yndlings måned 😉
For november for mig er helt speciel. Det er måneden hvor efteråret tager en drejning, dagene bliver kortere, måneden før julen starter og nå ja, så rykker min alder sig for alvor tættere på de 30 end 25 år. Hvordan ser jeres november måned ud? 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober favoritter