Glutenfrie småkager med mysli

Oktober favoritter

Reklame 

Det er lidt tid siden, at jeg har vist nogle af mine favoritter frem her på bloggen. Men denne måned har jeg haft tre produkter, som jeg næsten har brugt non stop.pb036224

The Body shop foundation
En foundation som jeg er blevet rigtig glad for, er en ny en fra The Body Shop. Det er deres matte clay skin clarifying foundation. Det jeg rigtig godt kan lide ved denne foundation er, at den har fuld dækning. Hvis man som jeg har tør hud, skal man passe lidt på med denne foundation, da den godt kan tørre ens hud lidt ud. Jeg plejer dog at blande noget af min Mac face and body foundation i, så fungerer det super. Jeg blander cirka 2/3 af min face and body foundation med 1/3 af den fra The Body Shop. Du kan også sagtens blande lidt af din dagcreme i, så dækker den bare mindre.
Carmex læbepomade
For et par uger siden fik jeg en carmex læbepomade ind af døren. Jeg har efterhånden, hørt rigtig mange snakke godt om den, men altid tænkt, at den nok var lidt som så mange andre læbepomader. Men jeg må sige, at jeg faktisk godt forstå, hvorfor så mange er glad for den. Den giver virkelig meget fugt til min læber, som næsten altid er tørre. Efter jeg havde brugt den et par dage, kunne jeg virkelig se en forskel. Den indeholder også mentol, hvilket jeg plejer at gå efter, når jeg vælger en læbepomade.
Læbestift fra The Body Shop
Jeg er blevet så glad for The Body Shops nye flydende læbestifter. Det er farven Nairobi Camellia 034. Det er virkelig den fineste farve som passer perfekt til mig. Jeg vil også mene, at det er en farve, som kan passe godt til de fleste. Hvis I har lyst til at se den på, har jeg tidligere vist den i dette indlæg. I sidste uge prøvede jeg blandet andet denne hos The Body Shop, og jeg tror næsten jeg må over og købe den, for endte med at blive ret forelsket i farven. Desuden holder de virkelig godt, og smitter ikke af. Hvilke favoritter har I haft i oktober måned?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrie småkager med mysli