DIY - Sådan laver du din egen madplan

Glutenfrie småkager med mysli

Reklame – mel sponsoreret af Finax
De her glutenfrie småkager med mysli er så nemme at lave, det tog kun 20 minutter fra jeg gik i køkkenet til de var færdige og ude af ovnen. Jeg er ikke allergisk over for gluten eller noget, men får jeg for meget af det, kan jeg som så mange andre, godt mærke det i min mave. Det gode ved denne opskrift er også, at du nemt kan erstatte myslien med en der ikke er glutenfri, og melet med almindeligt hvedemel. Som en lille bonus, er de faktisk også en smule sundere, eftersom sukkeret er erstattet med sukkererstatning fra easis.

Glutenfrie småkager med mysli Glutenfrie småkager med mysli

Opskrift på glutenfrie småkager med mysli

Du skal bruge
3 dl glutenfri mysli (jeg har brugt denne fra Semper)
1 spiseske glutenfrit mel (jeg har brugt dette fra Finax)
1 teske bagepulver
1 æg
60 gram blødt smør
1 dl sukker eller sukkererstatning (jeg har brugt denne fra Easis)
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne sammen til en dej. Fordel dejen på en bagplade, cirka en spiseske til hver småkage. Småkagerne bages i ovnen ved 200 grader i ca. 5 – 7 minutter. Småkagerne har jeg opbevaret i en lufttæt beholder, så de kan holde så sprøde.
– Velbekomme –

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Sådan laver du din egen madplan