Ærøske pandekager

DIY – Sådan laver du din egen madplan

Det vi flyttede til Odense for snart halvandet år siden købte vi denne tavle i IKEA. Jeg har længe gerne ville gøre noget ved den, da jeg ikke følte vi fik den brugt nok. Vi har brugt den som madplan, men har kun skrevet det med kridt, hvilket ikke helt fungerede. Derfor fik jeg den ide, at jeg ville lave en lidt mere spændende madplan. Jeg er blevet rigtig tilfreds med resultatet, fordi det giver et rigtig godt overblik. Jeg har desuden lavet en masse små kort med forslag til mad, hvilket gør det meget nemmere at sammensætte den kommende uges madplan. Hvis I selv har sådan en tavle, og gerne vil gøre lidt mere ved den, så kunne denne hjemmelavet madplan være et godt bud.

DIY - Sådan laver du din egen madplan

Sådan laver du din egen madplan

Det skal du bruge

  • Tavle (her)
  • Klemmer (her)
  • Magnetplade (her)
  • Kort (her)
  • Saks

Sådan gør du
Hvis du allerede har en tavle, behøver du ikke købe det. Du kan også sagtens lave denne madplan på dit køleskab. Jeg valgte at købe en magnetplade, så jeg selv kunne klippe magneterne ud, så de passede til de små klemmer. Det er nemt at klippe i magnetpladen, og du skal bare klippe de størrelse som passer. Der er magnet på den ene side og klister på den anden, så de har nemt ved at sidde fast på klemmerne. Jeg købte desuden de små fine kort, hvor jeg har skrevet forskellige retter på. Jeg har sat to klemmer på hvert kort, så holder det lidt bedre. Når du har sat magneter på klemmerne, så er det bare at sammensætte den madplan du vil have den kommende uge. Det er virkelig en nem måde at pifte ens tavle eller køleskab op. Det tager heller ikke så lang tid, så et fint lille søndagsprojekt. Hvad synes I om madplanen?

pa235966-redigeret pa235972-redigeret


Hvis du står og mangler lidt inspiration til aftensmad, har jeg tidligere delt opskrifter på rissalat med sorte ris og mango eller pizza med spinat og kartofler.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærøske pandekager