Livsstilsmesse, sygdom og tandpine

Tilbageblik på oktober måned

Endnu en måned er ved at være gået, og det er blevet tid til et tilbageblik. Jeg kan rigtig godt lide at lave disse indlæg, fordi det også får mig til at værdsætte og tænke over de ting, jeg har oplevet i løbet af måneden. De to indlæg som flest af jer har læst denne måned var chokoladebrud med match og dette outfit. Det er to indlæg, som jeg også selv er ret vilde med.foto1 Jeg startede oktober måned med en hel weekend i Rosengårdcenteret, hvor vi lavede modeshow. Da ugen startede igen, stod den på eksamen. Så jeg må indrømme, at det var en lidt hård start på oktober måned. Midt i denne måned, stod den på en uges efterårsferie, som jeg virkelig havde set frem til. Efter vi er begyndt på valgfag, kan jeg virkelig mærke, at der er meget at se til, så det var skønt at være hjemme, slappe af og samtidig kunne arbejde på bloggen og læse. I løbet af denne måned har jeg været så heldig, at deltage i tre spændende events. Det første var med Miild makeup som er et nyt dansk makeup mærke. Jeg var også inviteret til åbning af klinik N´age, som har åbnet klinik her i Odense. Samme dag som jeg var til åbning hos N´age, var jeg om aftenen inviteret over til Bianco, hvor vi fik et sneak peek på deres SS18 kollektion, hvilket I kan se lige her.fotojet-2Der er stille og roligt kommet nogle spændende ting i kalenderen for november. Jeg har blandet andet et job for GHD, et evnet hos The Body Shop, et arrangement med Bloggers Delight og i slutningen af måneden, har jeg fået lov, at lave en instagram takeover på en profil, som jeg glæder mig til at fortælle mere om. I november måned får jeg igen på bloggen besøg af fire skønne gæsteblogger. Det første indlæg kommer næste tirsdag den 7. Hvis I allerede nu gerne vil vide hvem det er, så kan I finde hende på instagram lige her. Det var lidt om min oktober måned, og ikke mindst lidt om mine planer for november. Hvad har I oplevet i løbet af måneden, og har I nogle spændende ting på programmet for november?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livsstilsmesse, sygdom og tandpine