Ærøske pandekager

Livsstilsmesse, sygdom og tandpine

kageLivsstilsmesse, sygdom og tandpine tre ord der beskriver min lørdag og uge ret godt. Det meste af ugen har jeg haft bihulebetændelse, og om onsdagen havde jeg også en smule feber. Så det er ikke meget, jeg har lavet andet end at være på studiet også bare hjem og sove og slappe af. I går fredag var jeg så til tandlæge, fordi jeg havde et lille hul, som skulle laves. Efterfølgende lignede jeg en hamster, på grund af at min kind var ret hævet. Tandlægen sagde jeg kunne spise med det samme, og der ikke ville være nogle problemer. Efter jeg kom hjem sov jeg en halv times tid, og da jeg vågende havde jeg så ondt i min kind, at jeg næsten ikke kunne åbne munden. Så hele dagen i går lå jeg på sofaen, fik smertestillende, suppe, skyr og is. Her til morgen lignede jeg stadig en lille hamster. Men det skulle ikke stå i vejen for, at jeg skulle ud på livsstilsmesse i Odense congress center sammen med min veninde Sofie. Det var super hyggeligt at være af sted, både for at få snakket og kigget på de fine ting der var. Det blev også lige til en lille kagepause inden vi kørte hjem igen. Nu prøver jeg, at få samlet op på de mange ting, jeg ikke har fået lavet i ugen på grund af sygdom og tandpine. Det handler om at se det på den lyse side, og heldigvis er det weekend, så jeg har tiden til. Det var lige en lille opdatering her fra, også håber jeg, at I får en skøn weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærøske pandekager