Det har jeg lært af at flytte hjemmefra

Weekend og min favorit læbestift lige nu

Sponsoreret af The Body Shop
Jeg sidder lige nu på vej hjem mod Odense, efter en skøn men alt for kort ferie hjemme på Ærø. Når jeg kommer til Odense, skal jeg lige hjem og sætte alle mine ting, inden jeg skal ned til min veninde Maria. Vi skal lige have de sidste ting på plads til i morgen, hvor vi skal på loppemarked nede i Storms Pakhus. Jeg har snakket mere om loppemarkedet lige her. Lige nu sidder jeg og skriver på nogle forskellige blogindlæg, og prøver at tage mig sammen til, at få læst lidt jura eller økonomi. Men lige nu er det dog bloggen der trækker mest. Efter ferie og en masse nye ideer, har jeg virkelig fået skrivelysten, og ikke mindst motivationen til at skrive tilbage. Jeg elsker virkelig når man kommer i sådan et flow, og det bare vælter ind med ideer. Jeg arbejder blandet andet også på nogle DIY, hvad siger I til det?img_6395 img_6413-1Men for at det hele ikke skal handle om mig og min dag, så ville jeg faktisk lige tippe jer om en læbestift fra The Body Shop som jeg er blevet rigtig glad for. Det er en jeg har fået lov at teste i forbindelse med, at jeg lige nu har et ambassadørskab kørende med dem. Det er deres matte lip liquid i farven Nairobi Camellia 034. Det er en rigtig fin og naturlig farve, som nemt kan bruges til hverdag og selvfølgelig også fest. Den passer rigtig godt til mine læber, og ser samtidig meget naturlig ud. Den bliver mat, men tørrer ikke mine læber ud, eller får det til at se grimt ud, hvilket jeg synes nogle læbestifter godt kan komme til, hvis det er, at de er matte. Jeg synes den er rigtig god til, at give et helt enkelt makeup look noget helt ny energi. Det får hele looket til at se mere pænt og velovervejet ud, hvilket jeg godt kan lide. Og når det så kun er ved hjælp af en læbestift, så er det altså rigtig nemt. Hvad synes I om læbestiften?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har jeg lært af at flytte hjemmefra